Лили Иванова зашеметява с тяло на 20-годишна!

Лили Иванова показа за пореден път какво означава да си перфекционист не само на сцената, но и по отношение на физиката си. Въпреки напредналата си възраст, примата на родната популярна музика изглежда досущ като тийнейджърка.

Фигурата на певицата винаги е била обект на внимание, но ако преди години на това се е гледало като на нещо нормално, то сега буди истински възторг.

Лили Иванова пусна смел и доста пикантен фотос на вчерашния си празник, дело на известния фотограф Костадин Кръстев-Коко, на който е доста разголена. Виждат се безкрайно дългите й крака и оформено дупе, заради които завистниците й със сигурност не са малко.

 

Както се казва – талант е не само да можеш да пееш, но и да поддържаш години наред безупречен външен вид – изпълнителката на вечния хит „Детелини” е живото потвърждение за това!

Но разбира се, освен стотиците суперлативи, които получи като обратна реакция в социалните мрежи, се намериха и такива, които да се усъмнят в автентичността на кадъра.

„Дори и фотошоп да има, е забележително как изглежда на 80 год. – стойка, излъчване и енергия! Голяма е!”, пише им почитател на певицата. В друг коментар за нея се казва:

„Хора, просто и се радвайте! Поогледайте се наоколо, срещат ли се често такива жени? Тя е наша гордост! Трябва само да я обичаме. Да ни е здрава и още много да ни радва с прекрасните си песни!”. А в трети е казано директно – „Има момичета, които се раждат баби, а има баби, които умират като момичета. Остарява достойно като катедрала!!! Уникална е нашата Лили и нека да продължава да ни радва с песните си!”

По традиция примата на родната популярна музика не празнува шумно рождените си дни. Дори напротив! Предпочита да е сама в този ден. Въпреки това обаче, благодарение на личната й страница във фейсбук разбираме, че домът й е заприличал на огромен магазин за цветя заради многото букети и честитки, които е получила.

Едно от публично споделените пожелания към Лили Иванова е от председател на СБА Христо Мутафчиев. В него актьорът е написал собственоръчно емоционални думи за певицата, която нарича „приятел”.

Достатъчно красноречив е и Христо Стоичков в биографичната си книга. Думите му за Лили Иванова там звучат така:

„Прекланям се пред фамозната Лили Иванова. Завистници, злобари, интриганти и бездарници – всички от тези вредни елементи Лили ги поставя винаги на едно място с убийствени факти и рекорди. Стреля ги от своята гигантска трибуна с феноменалния си глас. Мишоците нещо там злобеят, подхвърлят страхливо, а тя спокойно и величествено ги разчиства – бум-бум! Попилява ги с пълни зали, албуми, хитове и класа в поведението. Смея да твърдя, че сме от една кръвна група.”/show.blitz.bg

Източник: Блиц