Лесни трикове, с които ще привлечете късмета и парите в живота си

Мнозина от нас мечтаят за финансова стабилност и късмет, които ще им помогнат да си осигурят  по-добър живот. За да получите всичко това едни започват да посещават психотерапевти, а други търсят помощта на екстрасенси и врачки.

Много често обаче хората не се замислят защо им е нужно всичко това. За какво смятат да похарчат парите си и къде ще „инвестират“ късмета, с който се сдобият?  Работата е там, че нито парите, нито късметът сами по себе си могат да ви направят щастливи! Те са просто инструменти по пътя към хармоничния живот, удовлетворението и любовта към себе си.

Въпреки това днес ще споделим с вас няколко прости и работещи начина, които ще донесат в живота ви всичко, за което сте мечтала: и богатство, и късмет, и успех, и любов!

Ще споделим с вас най-ефективните начини, които ще ви помогнат да се радвате на взаимна любов, да създадете стабилно семейство и, ако желаете, да започнете успешен бизнес. Какво е необходимо за това? Само малко пари и малко късмет! Започваме!

Как да привлечем парите към себе си?

На първо място, това може да стане с помощта на парични талисмани. Талисманите и амулетите могат да бъдат заредени за пари, късмет, любов и ред положителни неща. Нас обаче ни интересуват онези, с които ще можем да привлечем безкраен паричен поток в живота си. Ето няколко варианта, с които парите ще завалят като дъжд:

Жаба с монета в устата

Тя се смята за пазител на дома и благосъстоянието. Най-добре е да я поставите с гръб към входната врата, например на масичката в хола. Монетата в устатата й не трябва да е залепена. Не слагайте жабата в спалнята, в кухнята или в банята. В тези помещения няма да ви донесе никакви ползи.

Слон

Това животно олицетворява просперитета, стабилността и успеха във всички сфери. Такава фигурка ще бъде особено полезна за хора, чиято работа е свързана с парични рискове и стрес. Искате ли да привлечете пари и богатство в дома си? Тогава поставете слончето на перваза на прозореца, с лице към стъклото. Преди да вземете важни решения, го погладете по хобота и го помолете за късмет и мъдрост.

Китайски монети

Тези монети задължително трябва да имат дупчица, през която да е прокарано червено конче. Това е един от най-популярните символи на богатството. Препоръчително е да държите такъв талисман в портфейла си. Не забравяйте, че амулетът е само материална страна за привличане на пари, затова не трябва да забравяте за правилните настройки и позитивните си мисли. Всички тези неща ще ви помогнат да постигнете по-бърз успех.

Молитви за пари

Съществуват множество молитви за финансово благополучие, които се отправят към различни светци и богове в зависимост от религията, която изповядвате.

Молитва към Свети Спиридон от Тримитунт 

Препоръчваме ви да я казвате всяка сутрин, докато желанието ви не стане реалност. Тя звучи по следния начин: „Светият Спиридон, да се слави името ти! Приживе си помагал на лишените и слабите. Творил си чудеса и си избавял от нищета. За теб говорят всички, защото помагаш и след смъртта си. И аз те моля за помощ. Защити мен и семейството ми от бедност и нужда. Запази и увеличи нашите финанси. Изпрати ни изобилие и богатство. Амин!“.

Молитва към Николай Чудотворец

Този светец ще ви помогне да се сдобиете с богатство и просперитет. Четете молитвата преди да отидете на работа, а също и преди важни събития: сключване на сделки, събеседвания, отговорни работни срещи и т.н. Тя звучи така: “Свети Николай Чудотворец, моля те за помощ. Моля те, бъди към мен строг, но справедлив. Изпрати ми богатство и изобилие според моята вяра и ме предпази от грешките. Дай ми мъдрост, за да управлявам правилно парите и да привличам възможности, които ще ми дават финансова свобода. Уповавам се на теб, защото ти помагаш на всеки, който иска. Името ти да се прославя во веки веков. Амин!“.

Парични ритуали 

Новолуние –  това моментът, в който се ражда новата луна, затова и всички обреди и направени по това време амулети, имат мощна енергийна сила. За да подобрите материалното си състояние, по време на новолуние налейте прясна вода в чист дълбок съд и го сложете до прозореца. Желателно е светлината на раждащата се луна да пада върху него. Нека водата остане там до пълнолуние. А в нощта, когато на небето изгрее пълната луна, се измийте с водата, повтаряйки: „Както ти, луна, беше слаба, а след това напълня, нека и аз се напълня с всичко добро“.

Пълнолунието също е много подходящо време за извършване на парични ритуали. Трябва да подходите много отговорно към избора на ден (по-точно на нощ) за ритуала. Най-подходящото време е ясна нощ, когато луната не се крие зад облаци. Вземете една монета, най-добре сребърна, но и най-обикновена ще свърши работа, излезте на улицата или сложете паричката в дланта си под лунната светлина. След това изречете тези думи три пъти: „Както монетата е от сребро, така и луната е сребърна. Луната стои на небето и залива монетата със светлина. Монетката взе щастието от луната и донесе добро в джоба ми“. След това благодарете на луната със свои думи и пазете монетата до следващото пълнолуние. Ефектът от този ритуал няма да почувствате веднага, но затова пък той ще действа продължително време и дълго ще подобрява и поддържа финансовото ви положение.

Зареждане на паричните талисмани 

Има много различни амулети за привличане на пари. Сега ще ви разкрием как да ги заредите правилно, за да работят и какви неща можете да използвате като талисман за привличане на пари.

Най-лесният начин да заредите паричния талисман е да направите прост ритуал с помощта на свещи. Запалете две бели тънки свещи. Направете импровизиран олтар (например от няколко книги, които сложите една върху друга), поставете свещите върху него, вземете талисмана и застанете пред олтара. Трябва да се чувствате здрава и да бъдете в добро настроение, тъй като талисманът се зарежда с вашата енергия. Изчакайте няколко минути, държейки магическия предмет в ръцете си и мислете за предназначението му. Представете си целта, за която той ще ви служи. След известно време ще почувствате топлината в ръцете си – по този  начин амулетът ви сигнализира, че сте вложила достатъчно енергия в ритуала. Остава ви да издишате рязко и да загасите свещите едновременно.

Можете да направите сама амулета си за пари, или пък да си го купите. Ето и няколко готови варианта, с които да се сдобиете от магазина:

карта десятка каро – изключително подходяща за хора, които се занимават с търговия

копче – трябва да го зашиете върху обратната страна на дрехата. Колкото по-близо до сърцето ви се намира, толкова по-ефективно действа. Конците в дупките трябва да са зашити под формата на буквата Z

статуетка на бог Хотей – преди да я скриете в чантата си, се уверете се, че стои здраво на поставката си, за да бъде и финансовото ви положение толкова стабилно

теменужки – можете да си купите няколко семенца от тези прекрасни растения, чиито листенца приличат на монети. Не забравяйте да се грижите добре за тях, за да може винаги да ви носят печалба

украшения с нефрит – ще ви помогнат да привлечете сумата, от която се нуждаете и ще ви дарят с крепко здраве

украшения с хризолит –  ще донесат печалба в живота ви и ще ви предпазят от крадци и завистливи хора

Ето и един прост и ефективен ритуал за привличане на пари, който задължително се прави преди лягане. Вземете пачка банкноти и направете пътечка от входната врата до леглото си. Докато слагате парите по земята, не спирайте да повтаряте: „Правя паричен път към себе си и към дома си“. След като доведете пътечката до леглото си, сложете няколко банкноти и под възглавницата си и легнете да спите.

Можете да направите ритуала 1, 3 или 7 пъти. Неговата ефективност ще зависи от това колко много емоция и дух ще вложите в него. Трябва да вярвате искрено в него и да вложите много позитивна енергия.

Как самостоятелно да привлечем късмета 

Променете вътрешните отрицателни настройки

Често ви се случва да се изолирате от света, да търсите под вола теле, да се отнасяте с недоверие към хората и да се смятате за неудачница? Определено трябва да направите някаква промяна! За да привлечете печалба, да имате късмет и да се къпете в лъчите на успеха, трябва да сте подготвена за това вътрешно. Не забравяйте да си почивате редовно, усмихвайте се по-често, опитайте медитация или други духовни практики, търсете нова информация навсякъде и не се притеснявайте да завързвате нови познанства – много от тях могат да бъдат приятни и полезни. Не се съмнявайте, че късметът ще усети вътрешните промени, които сте направила, и със сигурност ще ви възнагради!

Използвайте собствените си неуспехи

Няма как да привлечете късмета към себе си, докато не се научите да приемате неуспеха си и да запазвате самообладание дори в най-стресовите ситуации. Нито подкова, нито нумерология, нито екстрасенс ще ви помогнат да станете по-успешна, докато не започнете да анализирате неуспехите и да си зададете правилните въпроси, които ще ви помогнат да избегнете грешки в бъдеще!

Анализирайки неуспешните ситуации, ще се научите да гледате страховете си в очите си и да разберете в дълбочина причините за неуспехите. Този опит ще ви научи на нови неща, ще ви запознае с интересни хора и ще отвори пред вас невиждани хоризонти.

Превърнете се в талисман за околните

Много life треньори и професионални психолози твърдят, че късметът ни зависи от хората, с които сме се заобиколили. Колкото по-обширни са личните ви контакти, толкова по-голяма е вероятността да ви се случи нещо хубаво и щастливо.

Психолозите съветват да се превърнем в талисман за другите. Как точно? Покажете щедрост, бъдете внимателна към другите, дарявайте енергия и помощ. Най-хубавото е, че когато носите късмет на другите, той се връща при вас! Човек за човека не е вълк, а талисман!

Общувайте с успешни хора

Да излезете от зоната си на комфорт и да започнете да общувате с нови хора е доста трудно, особено когато става въпрос за хора, за които смятате, че са по-добри от вас. Комуникацията с тях обаче също ще допринесе да привлечете късмета в живота си.

Ето няколко причини да започнете да общувате с успешни хора: те мотивират към успех със собствения си пример; зареждат с увереност; занимават се с всякакви неща и могат да ви помогнат да намерите своето призвание; изпълнени са с положителна енергия, благодарност и щастие, които са готови да споделят с вас.

За да привлечете късмета, трябва да си спомните времето, конкретните моменти, в които сте се чувствала голяма късметлийка. След това опитайте да си спомните с каква дреха сте била в този момент. Желателно е да си спомните и накитите, които сте носила, защото точно те ще бъдат вашия амулет, с който да привлечете късмета.

Ако искате да привлечете късмет в дома си, си спомнете как са били разположени мебелите, когато сте имала най-голям късмет, и бързо ги върнете на същото място. Необходимо е да изградите пространството и външния си вид за късмет и успех, защото само тогава ще започнете да го привличате в живота си.

Източник: Блиц