Лесни Трикове За Перфектна Визия

Всяка жена иска да изглежда привлекателна след тежък работен ден или безсънна нощ. Днес ще Ви дадем няколко съвета, които да помогнат за добрата Ви визия.

Лимон и мед за черни точки – срежете лимона на 2 и намажете едната половина с мед. След това потъркайте  лимона с меда по проблемните зони.

Молив за очи и балсам за устни – това ще улесни поставянето на молива, без да бъде агресивен върху тънката кожа на клепача.

 

Опушен грим – направете хаштаг # в края на клепача и размажете.

Празно ролче – когато поставяте масла по лицето си вземете добре почистено празно ролче, за да разнесете маслата и ще спомогне по- доброто действие на маслата.

Крем за ръце и оцет – ако дори и след хидратантния крем ръцете Ви не са достатъчно хидратирани- поставете малко оцет в хидратантния си крем.

Лепенка и токчета – ако токчетата Ви са неудобни, слепете средния и безименния пръст на крака си и ги облепете с лепенка. Това ще намали напрежението в краката Ви.

Пяна за бръснене и захар – това е чудесен начин за сраб докато се бръснете. Това ще направи краката Ви меки и лъскави, и ще помогне предотвратяването на подкожни косъмчета.

Капки за лещи и грим – ако очната Ви линия или спирала изсъхнат- поставете няколко капки в тубичката и това ще ги възстанови.

Лак за нокти с брокат и станиол – сложете малко лакочистител на памуче и го поставете на нокътя, а след това го обвийте в станиол. Това ще улесни свалянето.

Лимон за сухи пети – направете дупка в едната половина от лимона и я поставете на петата си.

Хайлайтър – Използвайте балсам за устни за естествено изглеждащ хайлайтър.

Обеци и копчета – Поставяйте малките си обеци в дупките на копчетата. Така никога повече няма да се губят.

Лак за коса и чорапи – ако чорапите Ви се изхлузват от крака Ви в обувките – напръскайте с лак за коса вътрешността им.