Към какво имат непоносимот зодиите от зодиакалния хороскоп

Може да сте спокойна личност, която има висока толерантност към много ситуации, но все пак се намират неща, които ви карат да излизате от равновесие, дразнят ви и дори признавате, че мразите. Всеки от нас има непоносимост към някои човешки черти, явления, действия, съвети и т. н. и може би зодиакалният знак оказва влияние върху това.

Овен

Овните изпитват непоносимост към хора, които правят нещата бавно, обясняват се прекалено много – на практика им губят времето. Като една практична и точна зодия, те направо полудяват, когато са в задръстване, закъсняват или чакат закъснели, не получават навреме отговор на съобщенията си и т. н.

Телец

Промените, хората, които говорят глупости, намачкани или изцапани дрехи, лошо обслужване, прегоряло ястие и личности, които не ползват дезодорант, могат лесно да изкарат извън нерви Телците.

Близнаци

Те са приказливи и шумни и логично мразят някой да им казва да си затворят устата. Нямат толерантност към хора без чувство за хумор, полудяват при вида на счупена техника, лошо вино и неудобни обувки, които им пречат да танцуват.

Рак

Ракът мрази най-много да бъде критикуван и да бъдат игнорирани емоциите му.

Лъв

Лъвовете не са фенове на студа, на многознайковците и на тези, които постоянно ги карат да забавят темпото.

Дева

Девата обича реда и затова безпорядъкът я влудява. Този зодиакален знак не е привърженик и на емоционалните изблици и жестове на публично място, на бръщолевенето и на това да им губят времето.

Везни

Везните не понасят всичко, което нарушава личният им баланс. Те ненавиждат грубостта, нараняването на животни, хората, които не им връщат обаждане, грозните прически и мръсните коли.

Скорпион

От всичко на света, Скорпионът най-много мрази лъжците, пасивните хора и когато е принуден да издаде някоя тайна, също и критиката.

Стрелец

Със силен и свободен дух, Стрелците изпитват неприязън към мрънкащите и вечно оплакващите се хора. Те са твърдоглави и правят нещата по свой си начин, така че често се ядосват, когато ги обвинят в небрежност, безотговорност и им казват да релаксират.

Козирог

Консервативни по душа, Козирозите мразят тези, които постоянно искат пари назаем и „забравят“ да ги върнат, немарливите и прекалено самонадеяните личности.

Водолей

Какво мразят Водолеите? Да им казват, че не знаят какво правят, да им натякват миналото им, липсата на лоялност и граници и хора, които им противоречат.

Риби

Рибите се ядосват на тези, които се измъкват по време на спор като страхливци, които се смеят прекалено силно, жестоките хора и бавните шофьори.

Източник: tialoto