Косата ви, разкрива важни черти от личността – Коя е вашата

Може да ви е странно, или смешно, но косата ви има значение за това, какъв темперамент имате и каква личност сте. В редовете по-долу ще разберете, дали сте родени за водачи, или сте артистични натури, както и много други неща.

Тип 1 или 2

Ако имате абсолютно права коса и не прекарвате часове, за да я оформите, тогава сте обикновен човек! Без затруднения възприемате всички жизнени правила, въпреки че вашият перфекционизъм и аналитичност са други основни личностни характеристики и създават трудности в комуникацията.

Въпреки това, вие създавате много силни връзки и хората ви възприемат като надежден човек.

Тип 3 или 4

Нито права, нито къдрава. Това в известен смисъл е признак на биполярност. От една страна, вие сте много чувствителни и имате добро сърце, но от друга страна ви е трудно да простите.

Тип 5 или 6

Вие сте забавен човек с романтично сърце. Вие сте много крехки. Хората с този тип коса обичат игрите и забавните компании. Хората се забавляват във вашата компания.

Тип 7 и 8

Много страстна личност. Това е много практично. Хората с такава коса са родени лидери, но им липсва спонтанност. Хората с удоволствие общуват с вас и ви следват.

Тип 9 и 10

Този тип прическа показва активност и забавление в комбинация с практичност. Не се страхувате от трудни задачи и екстремни ситуации. Вие сте упорити и честни.

Източник: За Жената