Кое бижу те привлича? Натисни и прочети какво значи това!

Много интересен личностен тест с бижута, който определя вашия характер. Просто си харесай едно бижу и виж долу какво значи!

1. Романтичка. Вие сте нежна и ранима, сякаш сте от друга епоха. Отдавате се на мечти, ала често се връщате прекалено в миналото и пропускате настоящето. Особено, ако имате проблем, предпочитате друг да поеме отговорността за решаването му.

2. Магнетична, но и тиха сте. Като дълбокото синьо на камъка, изглеждате безкрайно спокойна и блага, ала само най-близките ви знаят какво се крие под повърхността. Владеете се добре и сте незаменим събеседник. Склонна сте обаче да се затваряте в себе си и да таите обида дълго време.

3. Оптимистична и непретенциозна. С вас е лесно. Гледате ведро на живота и не позволявате на човека до вас да падне духом. Спортът е втората ви природа. Понякога вашата жизнерадостност се приема за инфантилност и с това дразните песимистите.

4. Мистика! Настроенията ви преливат в крайности и за хората е трудно да разберат истинската ви природа. Същевременно вие сте проницателни и склонни да критикувате. Обожавате да четете философия и да говорите за човешките съдби.

5. На пръв поглед обикновена. Но само на пръв поглед – вашата сила е в спокойствието и целенасочените действия. Понякога оставате незабелязана, ала вашите действия не остават без последствия – добри или лоши, решавате вие.

6. Застинала лава. Само ви трябва повод да разтопите вашата енергия и да я преобразувате в нещо грандиозно. Ентусиазмът ви е пословичен. Проблемът е, че обикновено по средата ви доскучава и рязко сменяте посоката. Същото се отнася и до любовта.

7. Организирана, амбициозна, не е чудно че постигате върхове в кариерата си. Винаги елегантна, слагате червило дори когато изхвърляте боклука. Проблемът е, че понякога изглеждате дистанцирана и студена.

8. Вие сте деликатна и мила. Обичате реда и чистота. Загрижени сте за комфорта на любимите си хора. Не налагате мнението си, но й ви е трудно да го отстоявате. Обичате да се занимавате с ръчни дейности – плетене, шиене, рисуване.

9. Вие сте номад по душа. Обичате да пътувате, да изучавате нови култури и обичаи. Свободата за вас е от огромно значение и дори да обичате силно, няма да позволите да ви ограничават. Понякога сте прахосница и вятърничава.

10. Вие сте пламенна и за вас няма невъзможни неща. Обичате да сте център на внимание и да купонясвате. Често сте твърде пряма, което не се харесва на всички, а в допълнение непрекъснато ви трябват нови впечатления, за да ви е интересно.

Източник: Vsyakajena