Как се целуват различните зодии?

Един от първите актове на интимност между двама души са целувките. Те могат да бъдат до някаква степен показател за това какво ви очаква в спалнята с този партньор. Копнеем за повече страст, когато със своите устни докосваме тези на половинката си. Оказва се, че зодиакалният знак влияе върху стила ни на целуване.

Как се целуват различните зодии?

Овен

Представителите на тази зодия влагат много страст в целувките, но понякога са малко хаотични. Те се целуват с прегръдка, напомняйки филм от старите ленти – има много движение под различни ъгли и драматично въртене на главата. Може би е добре да влагат повече финес в този интимен акт.

Телец

Телецът се адаптира към стила на целуване на партньора си. Това е знак, че той е упорит и забележителен хамелеон, когато става въпрос за целувки. Представителите на тази зодия винаги се опитват да дадат максимума на половинката си, за да ги желаят още по-силно.

Близнаци

Целувките на Близнаците са къси, но сладки и ще ви накарат да искате още от тях. Устните им винаги са влажни, но не мокри, перфектно разделени, а докато се целуват обичат да поглеждат от време на време половинката си. Въпреки че не се целуват продължително, една тяхна целувка ще ви накара да я помните дълго.

Рак

Целувките на Раците са нежни с лека захапка. Деликатни във всяко движение с езика, представителите на тази зодия харесват целувките и по шията, ушите. Лекото похапване има за цел да възбуди още повече партньора им.

Лъв

Целувката на Лъва е като игра на котка и мишка, и вие сте мишката! Те могат да започнат от шията или друга част на тялото ви и да продължат към устните. Лъвовете променят темпото, залъгват партньора, харесва им да има игра, докато се целуват. Но понякога езикът им може да бъде твърде игрив и да имате усещането, че сте на преглед при зъболекар.

Дева

От всички зодиакални знаци, целувките на Девите е най-малко вероятно да са мръснишки. Те не са особено чувствени в този акт, не бихте могли да им помогнете това да се промени. Но внимавайте за свежестта на вашия дъх и топлината на устните ви.

Везни

Сочни, сладки целувки… Везни обичат да се целуват и могат да ви изненадат приятно. Родените под този зодиакален знак често притежават секси устни. Докато се целуват биха могли да бъдат малко по-шумни. Стенания и тежко дишане, показващи удоволствие от акта.

Скорпион

Скорпионите са поетични любовници на разврата, които са добре известни със своя страстен целуващ стил. Те не обичат да следват правила, така че очаквайте всякакви необичайни целувки. Обичат да експериментират, но внимавайте, защото еднообразието от ваша страна може да ги отегчи.

Стрелец

Целувките на Стрелците са забавни и секси. Представителите на тази зодия са толкова изобретателни, че могат да ви накарат да се смеете, докато се целувате. Понякога се целуват доста интензивно, но не твърде продължително.

Козирог

Козирозите се целуват с увереност и точност. Стремят се да бъдат добри в това, което правят, за да ви дадат едни страхотни целувки. Въпреки своята увереност, проявяват внимание към желанията на половинката си. Преди целувки винаги се грижат за свежестта на дъха си с подходящи балсами за устни и освежители за уста.

Водолей

Водолеите са умни и определено разбират от целувки. Те са единствени по рода си и изпълнени с изненади. Деликатни, но страстни в подхода си и могат винаги да улучат какво ще хареса на партньора им. Непредсказуеми са, което прави целуването с тях още по-вълнуващо. Бъдете готови за изненади.

Риби

Риби се целуват чувствено, показвайки емоционална свързаност с половинката си. Обичат да целуват заедно с всички форми на допир и са повече от щастливи да се целуват на първа среща. Копнеят за по-дълбока, по-смислена връзка и използват целуването като начин да го постигнат.

Източник: az-jenata.bg