Как реагират зодиите при раздяла

Никой не си пада по разделите и на всички ни се иска просто да пропуснем този момент и да продължим нататък. Това обаче не се получава и ни се налага да водим онези дълги и мъчителни разговори, в които единият плаче, крещи или мълчаливо си събира багажа. Но ако погледнем от комичната страна на нещата, зодиите се разделят ето така:

Овен

Ах ти егоцентричен скапан егоманиак! Винаги поставяш твоите нужди пред моите. А аз? Как се чувствам аз, а? Това винаги е бил основният ни проблем – всичко се върти около теб!

Телец

*С ръце на гърдите, здраво стъпил на земята.* Няма да подпиша документите за развод. Никога няма да го направя! И не, не можеш да си вземеш ключовете за колата.

Близнаци

Това означава ли, че няма да дойдеш с мен тази вечер в литературния клуб. Добре, не се притеснявай, ще се обадя на Сашка. Ще поговорим повече следващата седмица, когато се върна от моето пътешествие. Или пък може ти да ми се обадиш, докато съм на път. Ако решиш, прати ми SMS или ме заговори във Facebook. Ще държим връзка. Чао!

Рак

*Очите му се насълзяват. Изпълненият с вина партньор започва да бърбори неконтролируемо.* Кажи нещо! Не плачи! Чакай, къде отиваш? Миличко, не яж този пай, не е добра идея. Нали щеше да се придържаш към диетата си? Е, добре! Ще остана.

Лъв

Искаш да ме напуснеш? Какво ти е? Пила ли си си лекарствата?

Дева

Най-новите статистики сочат, че всеки четвърти брак приключва с развод. Явно не мога да се боря с фактите.

Везни

Напускаш ме? Ама аз току-що приключих с обзавеждането на дома ти! Дори направих резервация за двама в спа салона! Обмислил ли си внимателно плюсовете и минусите на своето решение?

Скорпион

*Съобщението за раздяла е последвано от оглушителна тишина. Скорпионът не помръдва и едно мускулче, а изнервената бъдеща бивша половинка не спира да приказва.* Знаех си, че ще го приемеш спокойно, както винаги. Да, обикновено си спокоен. Е, с изключение на няколкото пъти, при които побесня и съседите трябваше да се обадят в полицията. Добре, сега ще си тръгвам, става ли? И моля те, не прави пак вуду заклинания. Обещай ми, че няма да принесеш в жертва кучето при следващото пълнолуние като някакъв своеобразен ритуал на пречистване, просто защото ти го подарих, става ли?

Стрелец

Е, ти пък, пак ли заради сладката съседка? Да, готина е, но просто й давах градински съвети.

Козирог

Какво ще се случи с общите ни сметки и всички тези инвестиции, в които участваме и двамата? Скоро ще ни включат в онзи елитен частен клуб, в който винаги сме искали да участваме. Сега въобще не е добър момент да ме напускаш.

Водолей

*Поглежда нагоре и проговаря замислено* Мислех, че ще се пробваме да си направим близнаци, за да можем да ги проучваме. Мисля, че все още можем да продължим по план. Чакай да проверя ефемеридата за твоя следващ плодоносен период. Дали да не го направим, когато луната е в Близнаци? Това ще увеличи шансовете за забременяване? Къде е ефимеридата? Чакай, спри! Защо ти се насълзяват очите?

Риби

*С отнесе, някак далечен глас* Винаги ще ни остане споменът за Париж. *Те никога не са били в Париж.*

Източник: iwoman