Как един гръцки имигрант превърна 50 долара в 40 милиона..? Вижте

Арчи Карас е познат на Запад като човекът, който превърна 50 долара в 40 000 000 долара. Той е един от най-известните играчи на греха, и то не само в наши дни, но и в историята.

Рожденото му име е Анаргирос Карабурниотис. Той е гръцки имигрант, който се е преместил в Съединените Щати след работа на круизен кораб. Научил се е да играе на карти и решил да не се обръща назад. Заживял в Лос Анджелис и станал един от най-известните. Успял да заработи 2 милиона долара с лекота, но после с лекота ги изгубил през 1992 година.

Останали му 50 долара в джоба, намерил транспорт и тръгнал към Лас Вегас с надеждата да изживее своя „УАУ“ момент. За разлика от всички други, чиято надежда ги е отвела до поредния провал, на Карас му се получава. Как ли щеше да се промени приключението, ако тогава бе избрал онлайн казино?

Три години поред, от 1992 до 1994, е в невероятна серия, в която само печели.  Заработва огромни суми. Без значение какво прави и коя игра подхване – той просто има нюх и късмет. Общата му печалба накрая е 40 милиона долара.

Като всяко друго хубаво нещо и на това му идва края. Той губи отново цялото си състояние. Неговото дъно е през 2013 година, когато го хващат да мами. Забранено му е да посещава всички зали на греха в Невада.