Как да премахнете зло око и да развалите уроките от себе си

След това вземете чист, бял лист хартия, по-голям от снимката, която сте подготвили. Залепете подготвена снимка в средата на листа.

Поставете залепена снимка в областта на сърцето, така че лицето да гледа напред, т.е. от себе си. За три дни трябва непрекъснато да носите този лист със залепена снимка. След три дни вземете обикновена чиния, запалете свещ (винаги с кибрит, а не със запалка), вземете листа със запечатаната снимка и внимателно изрежете хартията около снимката.

Самата снимка трябва да бъде поставена в предварително подготвен тъмен плик и да бъде поставен на място, което никой друг няма да намери. Например, в библиотека или в книга на рафт. Нарязаната хартия трябва да бъде изгорена от пламъка на свещ и пепелта, много внимателно, без да се разпръсва, да се отнесе и да се изхвърли в тоалетната. Нека свещта да изгори до края си. [7]

Метод втори

В стаята, където е разположено леглото, поставете сурово яйце в саксията с кактус. На яйцето с химикал напишете вашето име. Оставете яйцето в продължение на 9 дни. През това време то ще поеме енергията на развалянето на уроките. След 9 дни това яйце трябва леко да се напука, изсипва се в канала и се измива с вода, като се казва: „Изливам яйцето, измивам мръсотията от себе си“. След това благодарете на кактуса и го изхвърлете.

За да премахнете уроки

Вземете чаша вода, хвърлете в нея 3 щипки сол, доближете чашата до устните си и говорете с водата. Светли татко, Боже мой, помогни ми, с Божия служител (името) злото око премахни. Амин. След това изсипете в мивката.

Премахване на зли помисли и зло око

Ако на всеки 2 часа се измиваме с течаща студена вода за 2 минути, тогава злото око и уроките се отстраняват от лицето. Достатъчно е да го направите пет пъти. След измиване разтрийте пръстите на ръцете си над течаща вода. При миене държите ръце на лицето, като ги притискате на нивото на носа и очите.


Премахване на проклятия и уроки с помощта на въглени

Вземете три брезови въглена, натопете ги във вода и кажете 3 пъти, плюйте над лявото си рамо: „Вземи черните въглени, слуга на Бога (име) всичко лошо и злини премахни от мен – с димът от топлината, с вятъра – Вземи всичко, за да можеш да летиш в тръбата и в пукнатината, да да минеш през отворената врата. Моля, слуга на Бога (име), без трикове, без мъдрост, добри дела, Божиите думи, но огънят на горимия огън ще дадем на Божия раб (име), като у дома си. Нито ветрове , нито бури ще не застигнат, нито силните дъждове ще ни намокрят.

Силата на гръмотевиците, небесния звън, да изпрати всички страдащи с болка от всички органи на тялото, бяло, топло сърце, червена кръв. Няма гняв към Божия слуга (име), никаква човешка ярост, никакво злонамерено влияние. Откъдето идваш чернота, там си отиди.

Ако помагате на някой близък, да премахнете магията,  не забравяйте да кажете: „На теб Господи, принадлежи царството, силата и славата. За вечни векове. Амин. “

Разваляне на магия и уроки с църковна свещ

Това е много ефективен метод при премахването на някои видове магии. Поставете иконите на Дева Мария, Исус, Свети Пантелеймон Лечителя; Вземете свещ и направете „пола“ от хартия, така че восъкът да капе върху нея, а не върху ръцете. По време на процедурата трябва да имате кръст и пострадалият трябва да седне или да стои. Запалете свещта и бавно заобикаляйки човека, го прекръствате със свещта от главата до петите, отпред и отзад. Поставете големи и малки кръстове около периметъра на цялото тяло, като вземете листа с восъка на излекувания и го прекарайте на около 1 м от лицето, просто не минавайте през лявата му ръка – стигнете ли до нея, върнете се назад.

По време на тази процедура, прочетете следната молитва: „Отче наш“, „Молитва към честния кръст Господен“, на 90-ия псалм и молитвата : „В името на нашия Господ Исус Христос махни се, нечист дух, от тялото на Божия раб (име). Аз те обвързвам, нечисти дух, с молитви, унищожавани с огън. Чрез силата, която ми е дадена от Бога, ти забранявам да бъдеш в тялото на Божия раб (име). В името на Господа, нашия Бог, Исус Христос, ти заповядвам, нечист дух: Остави тялото на слугата Божий отсега нататък и завинаги! В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. “

През цялото това време свещта ще покаже места, където има щети: дим, леко пукане и дори изгасване (последното е много лош симптом). Обърнете внимание на тези области много внимателно. След приключване на процедурата, увийте в хартията свеща, изгорените клечки кибрит, мълчаливо излезте от къщата, изгорете всичко и поръсете с пръст. Докато изгаряте, прочетете молитвите „Нашият Отец“ и „Молитва към честния кръст Господен“. След това тихо се върнете у дома и не забравяйте да измиете ръцете си до лактите със студена вода. В края на ритуала прочетете благодарствени молитви. Процедурата се повтаря, докато не се появи перфектно изгаряне на свещите (3-9 пъти).

Изчистване с пламък на свещ

Обикновеното огледало има необикновена магическа сила, защото то може да „помни“ информация, която не се вижда с просто око. Всеки път, когато погледнете в огледалото, енергията и информацията се запазват на сребристата повърхност и старата информация (включително от другите хора, които се оглеждат в това огледало) ни засяга. Ако е отрицателна, може да се появят проблеми, безсъние, неразположение.

Така че не забравяйте редовно да почиствате огледалата в къщата. Първо изплаквайте с чиста вода. След това плюйте върху огледалото и разтривайте слюнката на повърхността му. След това преместете свещта по посока на часовниковата стрелка няколко пъти пред огледалото. По този начин можете да премахнете лошата енергия, идваща от него.

Добре и да зареждате огледало с положителна информация, винаги преди да напуснете къщата, да се усмихвате и да разказвате, гледайки в огледалото: «Всичко ми е добре, всичко е наред».

Източник: За Жената