Как Да Изберем Подходящите Дънки Според Фигурата Си

Когато избираме дрехи, то трябва да се уверим, че знаем какъв тип е фигурата ни. Така ще можем да изберем правилните дрехи, които да подчертават красотата на всяка фигура.

Формите биват пет: правоъгълник (атлетична), ябълка, обърнат триъгълник, пясъчен часовник, триъгълник.

Класическия тип дънки ще направят тялото Ви пропорционално и са подходящи за всяка фигура. Много важно е дънките да не се нагъват на глезените.

По- широките визуално ще направят кръста Ви по-слаб, но трябва да не забравяте, че има вероятност да Ви направят визуално по-ниски. Това е добър вариант за по- пищните дами.

Дънките тип Чарлстон ще Ви направят визуално по-слаби и ще изравнят пропорциите Ви и е възможно краката Ви да изглеждат по- дълги. Не се препоръчват за по-ниски момичета.

Правите дънки ще прикрият недостатъците по краката Ви, но не се препоръчват за слаби момичета.

Дънки тип цигара ще подчертаят фрмите Ви и ще направят бедрата Ви по- закръглени. Не са подходящи за закръглените момичета.

Дънките с ниска талия ще подчертаят стегнатия Ви корем и ще издължи тялото Ви. Не трябва да забравяте, че може да скъсят краката Ви.

Нормалната талия ще Ви помогне да прикриете малкото си кормче.

Дънки с висока талия ще издължат краката Ви, ще смалят талията и ще прикрият коремчето. Недостатъка е, че скъсяват тялото и намаляват височината.

Boyfirend дънките са подходящи за високи и слаби момичета, защото може да скъсят височината Ви.

7/8 дънки ще покажат красотата на глезените Ви. Добре е да избягвате обувки с каишки.

Правите и широки дънки са подходящи ако искате да прикриете килограмите си.

loading…