Какво пропуснахме да направим през 2018-та без дори да го осъзнаваме, според зодинята ни

Да, да, да – може би не чувстваш 2018-та като пълен провал и това е страхотно. Честито, значи тази година наистина си постигнала нещо! Но от друга страна, със сигурност си се провалила в нещичко и то без дори да го осъзнаваш, а това прави годината ти поне малко съсипана.

Говоря ти не за онези неща, които не зависят от теб, а за тези, които са зависели само и единствено от теб, но ти си пропуснала шанса си.

Спокойно, всеки може да се провали и да съсипе плановете си. Номерът е в това да осъзнаеш грешката си, да разбереш какво не си направила като хората, да си научиш урока и да влезеш в 2018-та с гръм и трясък.

Днес ти разкриваме как си провалила годината си, без дори да го осъзнаваш и какво трябва да направиш, за да не допускаш същата грешка през 2019-та.


Овен – за съжаление все още живееш в миналото. Намираме се в 2018-та година, а не в 2008-ма. Нещата се променят и ти не можеш да ги спреш, колкото и да не харесваш новите неща и промените, трябва да свикнеш, че това е част от кръговрата на живота.

Телец – грешката ти е, че през 2018-та си се фокусирала главни върху лошите неща и сега ти се струва, че тя е била ужасна, но истината е, че си имала прекрасни моменти, които си пропуснала, вгледана в негативното.

Близнаци – през 2018-та си работила прекалено много и едва си успявала да намериш време за почивка. Не си успяла да откриеш баланса между работа и личен живот и това определено се е отразило върху връзките ти с хората. Работата ти е важна, но трябва да осъзнаеш, че не е най-важната.

Рак – ти се отказваш прекалено лесно. Не искаш да гледаш на себе си като грешка или провал и по тази причина през 2018-та си бягала от трудните ситуации, решения, връзки и дори хобита, за които си смятала, че няма да откриеш време. Съмняваш се в себе и способностите си, а това не трябва да продължава през 2019-та.

Лъв – тази година се била доста объркана и си се опитвала да откриеш себе си. Хората около теб постигат големите си цели, а ти се чувстваш все още малка за големите си мечти. Няма нищо лошо в това да си объркана, но за определен период от време – след това започва да ти пречи.

Дева – пуснала си се по течението, което понякога може да бъде хубаво нещо. Но за съжаление си прекалила и си оставила 2018-та буквално да се изплъзне между пръстите ти без да си свършила нищо полезно за себе си или за хората, на които държиш.

Везни – тази година си пропиляла твърде много време за другите хора. Загърбвала си себе си и своите задачи, за да помагаш на други и си пазила собствените си проблеми само за себе си. Сбъркала си с това, че не си направила най-сетне себе си приоротет.

Скорпион – ти все още вярваш силно на хорското мнение за теб и е много важно да си център на внимание и да получаваш одобрение. Оглеждаш се във всяко огледало, покрай което минаваш и се притесняваш за външния си вид постоянно, защото търсиш оценка от другите. През тази година за теб е било много важно да те забележат.

Стрелец – през 2018-та обръщаше прекалено много внимание на чуждото мнение. Прекарала си цялата година в чудене какво мислят хората за теб, колко внимание ти отделят и си се опитвала да ги впечатлиш повече, отколкото трябва. Правеше се на щастлива, когато не ти беше никак добре, а това може да бъде доста изморително.

Козирог – тази година си се държала така, сякаш целият свят е срещу теб. Ти никога не предприемаш нищо – когато приятелите ти излязат без теб, когато тръпката ти започне да излиза с някой друг или шефът ти се ядоса. Вместо да се опиташ да промениш ситуацията, ти обвиняваш себе си, мислиш, че не си достатъчно добра и смяташ, че има световен заговор срещу теб.

Водолей – тази година си стъпила в един коловоз и не си помръднала от него. Удобната ти работа, удобната ти връзка, удобното ти ежедневие – те са хубави, но може да не са най-добрит, но си стояла зациклила в тях, защото те е страх от промяната.

Риби – прекарала си всеки възможен момент в чакане. Чакане на някой да ти пише, чакане да дойде уикенда, чакане да се случи нещо интересно. Брояла си дните до отпуската, до края на работния ден… и така си пропуснала да се насладиш напълно на моментите, които са си заслужавали.

Източник: bgnow.eu