Какво причинява тревожността при всяка зодия ?

За всеки човек има неща, които го изнервят и го карат да се чувства под стрес. Например, някои хора се страхуват от публично говорене, а други, когато ситуациите са извън техния контрол. Тревожността често се определя от зодията.

Какво ви кара да се тревожите?

Овен

Чувствате, че света не може да функционира без вас, затова работите твърде много и в крайна сметка сте напълно “съсипани”. Поемете си дъх и намалете малко скоростта. Вселената няма да се провали, ако се отпуснете малко.

Телец

Телците прекалено много се притесняват да не се изложат. Да закъснеете няколко минути за работа или да направите минимална грешка понякога, няма да накара хората да ви презират. Всичко е само в главата ви.

Близнаци

Спрете да се притеснявате и за най-малките детайли. Позволявате на най-малките неща да ви влязат под кожата и след това правите “от мухата – слон”. Оставете да отминат, ще се чувствате много по-добре.

Рак

Вашето притеснение определено засяга и другите около вас. Не се притеснявайте когато ви критикуват или когато виждате група от хора, които “гледат” във вас и чакат вашата реакция. Опитайте да изразите своето мнение.

Лъв

Светът на Лъвовете се върти около контрола. Ако не проявите контрол в дадена ситуация, няма да се чувствате добре.

Дева

Това, че винаги мислите прекалено много е най-големият ви проблем. Тревожността ви пречи да премахнете тези мисли от главата си. Спрете и се опитайте да забравите, ще се чувствате много по-добре.

Везни

Вие сте майстор в правенето на списъци “за и против”, защото искате нещата да бъдат открити. Но знайте, че не можете да анализирате всеки момент от живота си. Опитайте се да оставите някои неща да се случват сами.

Скорпион

На Скорпионите най-много им трябва пространство. Когато твърде много неща се случват наведнъж, тогава имате нужда да избягате от реалността поне на пет минути. Уверете се, че всички знаят вашите граници и не се страхувайте, че ще ги разгневите, ако сте честни.

Стрелец

Вие не искате някой да ви казва какво и как да правите. Не искате някой да ви впише в “нормите”. Търсите свобода в поведението, в противен случай много бързо ви става скучно.

Козирог

Самите вие сте си най-лошия враг. Винаги сте напрегнати, когато става дума за крайни срокове, за цели, които сами си поставяте… А, притеснението и тревожността не ви помагат, напротив. Отдъхнете си с облекчение.

Водолей

Най-големи проблеми имате с организацията на времето и често се нервирате, когато нещата не вървят така, както сте ги замислили. Опитвате се да правите много неща за много кратък период от време. Разберете, че понякога е по-добре да направите пауза и да забравите темпото.

Риби

Рибите не обичат да се делят от групата. Публичните разговори за вас са най-страшното нещо на света. Трябва да сте далеч от светлината на прожекторите. Ако се окажете в такава ситуация, не забравяйте, че трябва да дишате дълбоко и спокойно.

Източник: otbaba