Какво не е уловила снимката?

На снимката виждаме една прекрасна девойка. Това е Ксения Безуглова. През 2013 година тя печели конкурс за красота за жени….. в инвалидни колички. Нейна приятелка изпраща снимката й до организаторите на конкурса. Тя живее в Москва и 4 години преди конкурса претърпява тежка автомобилна катастрофа, след която е прикована в инвалидна количка. Тя споделя, че безкрайно много й помогнало семейството.

Съпругът й бил неотлъчно до нея, а в същото време чакала и дете. Нямала право да се предава. Ксения е невероятно красива. Изключително горда е със своите постижения. Създава проекта „Град за всички“. Въпреки инвалидната количка, младата жена се наслаждава на живота с всички свои сетива.

Факт е, че тя е пропътувала огромни разстояние по целия свят с количката. Дори и хората, разчитащи на краката си, не са имали този шанс. Ксения редовно участва в модни ревюта за момичета с нейния проблем.

Благодарение на нея миналата година се появява първият плаж, пригоден за хора в неравностойно положение, които бе одобрен от представители на страните по целия свят. Както всяка една кралица на красотата си има своя благотворителна мисия.

Така е и с Ксения. Тя иска да вдъхне у дамите инвалидна количка желание за живот и за грижа за външни си вид. Много от тях не намират за нужно да се гримират, да си правят модерни прически или да се обличат модерно.

Те смятат, че всичко е излишно, защото животът им вече е безсмислен. Точно това се опитва да промени смелата красавица, оказвайки как жените да се грижат за външния си вид, дори и в инвалидна количка.

Източник: Prochetime.com