Какво казва кутрето ни за нас?

Знаете ли, че ръцете казват много повече отколкото си мислим.

Хиромантията – изкуството да предсказваш по ръцете, не е от вчера.

И като всяка специална способност тя не е присъща за всеки.

Дланта се възприема като карта на нашето минало, настояще и бъдеще.

Всеки пръст е свързан с различна планета и оттам идва различната енергия на всеки от тях.

Предлагаме ви обаче да надникнем в дебрите на кутрето – пръст, който се свързва с Меркурий. Тази планета отговаря за комуникациите, пътуванията и финансите.

Дължината и формата на кутрето показват какво показваме от себе си на другите.

Погледнете най-малкия си пръст и вижте дали върхът му е под, над или на нивото на последната фаланга на безименния. Какво означава това?

Под последната фаланга на безименния пръст

Вие притежавате обширна палитра от емоции, които ви пречат, когато трябва да изразите себе си. Много често ви се иска да сте реагирали съвсем различно на романтичен жест или друго свидетелство за обич, изразена към вас.

За щастие с течение на годините вие ставате все по-малко интроверти и намирате баланс в срамежливостта си, показвайки на околните и своите чувства.

Съвет: Напишете разказ или роман, в който споделяте най-сакралните си мисли,  закодирани под формата на художествена литература.

На едно ниво с последната фаланга на безименния пръст

Вие сте личност, която е усъвършенствала баланса между интроверта и екстроверта у вас. Не че нищо не ви вади от равновесие, но въпреки това успявате да укротите бесовете, когато ви обхванат. Е, поне в повечето случаи.

Цените искреността и изисквате същото от останалите. Лесно забелязвате, когато нещо не е наред или ако някой се опита да скрие нещо от вас.

В такива случаи или избухвате в пламъци, или избирате дълбокото мълчание, чакайки удобен момент, за да разрешите проблема.

Съвет: Може и да ви звучи странно, но смехът е едно от най-големите оръжия. С него хем ще покажете, че притежавате голямо и топло сърце, хем ще ви даде достатъчно сила, за да поддържате баланса у вас.

По-високо от последната фаланга на безименния пръст

Имате психологическите качества на екстроверта и определено сте социална личност. Дори и да не ви харесва постоянно около вас да има хора през цялото време, вие притежавате натуралния талант да очаровате и привличате вниманието на тези около вас.

Вие имате способността да сбъдвате целите си. Това е знак на истински лидер. Балансирате успешно егоцентризма си с нуждите и емоциине на околните. Не пренебрегвайте чувствата на тези, които ви обичат.

Съвет: Опитвайте се от време на време да се заземявате. Стъпете още по-здраво на земята, това ще помогне на енергийния баланс у вас.

Източник: mila