Истините, които трябва да знаете за жената от зодия Стрелец

Жената-Стрелец е известна със своята предприемчивост. Тя е пълна със страст и енергия, много е любопитна и активна. Като приятел винаги подтиква своите другари към приключения. Като любовница е страстна и спонтанна. Не може да седи дълго на едно място и със сигурност ще ви се прииска да я опознаете по-добре. За да ви помогнем, събрахме 20 истини за жените от зодия Стрелец, които ще ви помогнат да ги опознаете по-добре. 

 1. Тя може да бъде потайна. Тя няма да се опитва да скрие нещо — просто не вижда смисъл постоянно да държи всички в течение на това, което става около нея.

2. Тя не понася лъжците. Жените-Стрелци никога не лъжат и очакват същото и от другите.

3. Тя просто иска да се забавлява! Стрелците са весела зодия. Тя обича да разпуска, да се забавлява и обича живота.

4. Тя използва добре своето въображение. Жените-Стрелци винаги търсят нови възможности. Те притежават активно въображение и често фантазират.

5. Тя може да бъде малко нахална. Когато нещо не я устройва, тя ще го каже.

6. Тя обича да философства. Обича да се замисля за своите лични ценности и етика. Понякога изпада във философско настроение и обича да споделя с вас своите идеи.

7. Дори да е под лек стрес, никога не би го показала. Стрелците винаги вървят с течението, но не се плашат от предизвикателства, но някои задачи могат да я притиснат и леко да нервничи – но тя просто добре ще го прикрие.

8. Фокусира се върху много неща. Тя е постоянно активна, затова няма време да фокусира вниманието си върху едно нещо за твърде дълго.

9. Обича природата. Свежият въздух я успокоява. Жената-Стрелец обича да седи в парка и да отмаря сред тревата.

10. Увлечена е по своите мечти. Стрелците ще минат през много, за да постигнат мечтите си, затова тя мечтае, но и работи много, за да превърне мечтата в реалност.

11. Не я вълнува какво мислят другите за нея. Тя просто не се обижда от критиката. Често казвар, че е твърде дръзка или твърде непоследователна, но тя обича своята личност.

12. Тя е остроумна. Винаги има остроумен отговор на почти всичко.

13. Има отличен музикален вкус. 

14. Тя е честна. Обича честността, затова не крие мнението си и предпочита да каже това, което мисли.

15. Известна е със своята непоследователност. Жените-Стрелци никога не остават на едно място. Другите я виждат като много непостоянна, но й е много трудно да върши само едно нещо в момент когато целият свят й е под ръка.

16. Избягва да изглежда слаба и уязвима. Стрелците са по-чувствителни, отколкото искат да си признаят. Тя никога няма да изглежда слаба, защото смята, че е достатъчно силна, за да премине през трудните времена — и обикновено е права.

17. Лесно се ядосва. Тя е много темпераментна и лесно се подразва.

18. Рядко ревнува. Жените-Стрелец разбират стойността на свободата, затова едва ли ще контролира твърде стриктно своя партньор.

19. Не обича “лепките”. Нищо не я дразни така, както обсебващите хора. Жените-Стрелци не чувстват необходимост постоянно да са до други хора, затова я безпокои много, когато другите се “залепят” за нея.

20. Има много приятели. Жените-Стрелец обичат да обикалят по света. В своите пътешествия може да срещне много хора, тя умее да се сприятелява с лекота с почти всеки.

Източник: webmiastoto