Избери си филийка и ще разбереш нещо много интересно за теб!

Силно препечени  (нюанси 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9)

Вие сте търпеливи! Знаете добре, че за да сте щастливи, трябва да изчакате определено време. Докато повечето хара се втурват пред глава, вие по-скоро бихте изчакали, за да получите това, което най-силно желаете.

Може да се гордеете, че рядко взимате решение въз основа на чуждото мнение. Силно препечените филийки обаче крият риск за вашето здраве. В тях има химикали, които са свързани с образуване на рак, но за това няма точно научно доказателство. Препеченото има горчив вкус, който показва, че може да бъдете доста критични към себе си и другите.

Перфектно изпечени (нюанси 7, 10, 11, 13, 14)

Имате високи стандарти! Мотивирани сте и вероятно сте перфекционисти. Отделяте специално внимание на това какво мислят хората около вас. Вие сте човек, който се гордее с външния си вид и обичате нещата и хората да изглеждат добре. Организирани и подредени. Обичате да се наслаждавате на вкусната храна. Готвите добре и обичате да публикувате сътвореното в социалните мрежи, за да могат приятелите ви да ви похвалят.

Леко препечени  (нюанси 8, 12, 15, 16)

Нетърпеливи и спонтанни. Често мислите ви са в облаците. Често се състезавате с часовника и денонощието често ви се струва недостатъчно, за да изпълните плановете си. Мотото ви във всичко, което правите  е ”по-добре го направи, не е нужно да е перфектно”. Винаги сте пълни с енергия и бързате за някъде. Амбициозни самостоятелно мотивирани вие се възхищавате сами на себе си, когато успеете да се измъкнете от кашите си без чужда помощ.  Много често обаче се чувствата претоварени.

Източник: За Жената