Зодии, които никога не са доволни и постоянно мрънкат

Нищо никога не е перфектно, но има хора, които успяват да оценят и малките неща и да са благодарни за това, което имат. Други обаче са недоволни, дори когато нямат кой знае какви проблеми. Сякаш постоянно нещо им липсва и не могат да се почувстват щастливи. Ето и кои са тези зодии.

Стрелец 

Позитивни са, но не могат да открият себе си. Ако не пътуват или не се впускат в някое приключение, те са недоволни и се оплакват за незначителни неща. А е ясно, че не може постоянно да са в движение и да опитват нови неща във всеки един ден. Не могат да оценят малките неща, спокойните моменти и малките радости. Трябва им нещо голямо, неочаквано и непознато, за да са добре. Иначе са раздразнителни и отегчени.

Козирог 

Когато не са щастливи и чувстват, че нещо им липсва,това се дължа най-вече на финансовото им състояние. Сякаш парите никога не им стигат, притесняват се, че нямат достатъчно спестявания, че ще се случи нещо лошо, за което не са подготвени финансово. Постоянно работят, трупат пари, спестяват, за да се чувстват сигурни и спокойни и да знаят, че имат солидна сума. Трябва да забавят темпото и да се наслаждават повече на свободното време.

Овен 

Не са доволни, защото винаги търсят нещо повече – по-голяма тръпка, по-трудно и голямо предизвикателство, търсят невъзможното. Рядко оценяват това, което имат на момента. Обикновено усещат, че са имали късмет и са имали нещо ценно в живота си, чак когато го изгубят. Не живеят в настоящето и не преживяват истински това, което им се случва сега, а се тревожат за бъдещето, правят планове, мечтаят. Лесно се ядосват и никога нищо не им е достатъчно.

Близнаци 

Има момемнти, в които се чувстват наистина удовлетворени. Но това е за малко, после веднага започват да изпитват нужда от промяна. Бързо се отегчават и им трябват нови идеи, нови хора, нови преживявания, за да се чувстват живи. Ако не се променят и не учат нови неща, се чувстват безполезни и нещастни. Не обичат да забавят темпото или да стоят дълго на едно място.

Водолей 

Проблемът при тези знаци е, че когато постигнат своя цел или сбъднат някоя мечта, се радват за съвсем кратко. Не оценяват достатъчно себе си. Веднага си поставят следваща цел и преминават към нея. Това не е лошо, но така цял живот се лутат и се питат кое от постигнатото е наистина важно и кое е имало смисъл. И не знаят дали имат всичко, което им трябва. Искат да се подобряват, да чупят рекорди, да работят върху себе си, иначе им става скучно и загубват енергията си.

Източник: Днес.БГ