Зодиакални двойки, които за жалост не остават заедно за дълго

Има събития в живота, към които се връщаме от време на време и които ни карат да усещаме палитра от емоции – от съжаление и срам до удовлетворение и гордост.

Ако знаеш предварително, че нещо ще бъде огромна грешка, ще избегнеш ли да го направиш? Едва ли.

Повечето от нас нямат способността да виждат бъдещето, но има и други начини, чрез които може да получим насоки и информация.

Докато астрологията не предвижда точно събитията или връзките, които ще имаме, тя може да даде указания за видовете хора, към които гравитираме. Разкрива и характеристиките на отделните зодиакални знаци.

Какво казват звездите за мъжа, за когото ще се ожениш, а после и разведеш, според твоя зодиакален знак.

Овен и Рак

Сексуалното привличане между двамата ще бъде незабавно и неоспоримо и може да накара двамата да се оженят прекалено бързо. След като първоначалното привличане изчезне, Овенът и Ракът ще забележат, че няма много общо между тях. И още по-лошо, те всъщност са сексуално несъвместими. След много спорове и битки ще се разведат.

Телец и Стрелец

Първоначално Телецът ще се преструва както пред себе си, така и пред партньора си, че е абсолютно ок със свободолюбивостта на Стрелеца. А горчивата истината е, че това качество на Стрелеца плаши Телеца до смърт. В момента, в който Телецът се опитва да държи Стрелеца на къса каишка, играта свършва. Стрелецът е роден да бъде див, а Телецът е роден да се наслаждава на лукса на дома. Любовта на Стрелеца към скитането по широкия свят ще накара Телеца да подаде молба за развод.

Близнаци и Риби

Рибите са прекалено емоционални за Близнаците, които вярват, че не позволяват на чувствата да ги превземат лесно. Близнаците ще бъдат привлечени от творчеството на Рибите, но те са свикнали да живеят на момента, което ще предизвика чувство на недоверие и подозрение в Рибите. Съюзът им ще бъде нестабилен от самото начало, а това чувство за несигурност ще нараства още повече с развитие на връзката. Най-накрая неминуемо ще стигнат до развод.

Рак и Козирог

Когато Ракът срещне Козирога, и двете зодии ще бъдат издухани от тяхната силна сексуална химия. В началото сексът ще бъде космически страхотен. Но с течение на времето Ракът ще бъде раздразнен от практичността и резервираността на Козирога, а бракът между тях вече няма да изглежда като страхотна идея.

Лъв и Дева

Отначало Девата ще бъде привлечена като молец към лампа от дръзката и силна природа на Лъва до такава степен, че ще се омъжи за него, без да направи обичайното си задълбочено проучване на партньора. Лъвът обича да живее нашироко и с размах, а Девата изобщо не може да насмогне на това му възприятие за света. Лъвът обича да се шефи, докато Дева не може да устои да му казва какво да прави. Разводът е неизбежен, щом Девата започне да критикува Лъва и дава предложения как да подобрят отношенията си.

Дева и Овен

Девата е очарована от смелостта на Овена и дръзкия му дух и може да се влюби в него за нула време. Проблемът е, че Овенът е твърде приключенски за Девата. Тя се разбира по-добре с хора, които са надеждни и отговорни. Овенът е фен на действието, докато Девата анализира всичко до припадък. Накрая двойката ще открие, че за нея няма средно положение.

Козирозите ще усетят незабавно физическо привличане към Везните, а от своя страна те ще се възхищават на дарбата на Козирога да печели пари. Това ще изглежда като балансирана връзка, когато се оженят, но мързелът на Везните ще започне да пили нервите на Козирога. Везните ще продължат със социалните си контакти и няма да пропускат да се забавляват, а това не е нещо, което обича да прави Козирогът. Тези два знака са твърде несъвместими, за да продължи бракът.Везни и Козирог

Скорпион и Стрелец

Когато Скорпионът и Стрелецът се съберат, почти всички около тях веднага ще разберат, че тая работа няма да я бъде. За съжаление, те ще се оженят, преди да отворят очите за големите пробойни помежду им. Скорпионът обича дома и огнището, а Стрелецът няма търпение да го напусне. Скорпионът е твърде взискателен и с развито чувство за собственост, а това изобщо не се нрави на Стрелеца. Тези два знака са страхотни за свалка за една нощ, но не и за брак.

Стрелец и Рак

Забележително е колко често тези два знака се събират заедно – може би защото са типични представители на драматизма. Когато се съберат Стрелецът и Ракът, има много вълнение, секс, измама, разочарования и контрол. Връзката им като нищо може да служи за тема на цял сезон на някоя сапунка. И Стрелецът, и Ракът ще се опитат да придобият контрол над другия, но и двамата ще се провалят в това начинание. Както и бракът им.

Козирог и Риби

Това ще бъде любимата двойка на всички: солидният и практичен Козирог и мечтателните, креативните и чувствителни Риби. Те ще се чувстват така, сякаш са герои от любовен роман, а противоположностите им са нещо, което ги свързва. И за известно време те ще бъдат щастливи. Но денят ще дойде, когато различията им ще бъдат твърде големи и ще се разведат, изненадвайки всички, които ги познаваха като съвършена двойка.

Водолей и Лъв

Смятате, че този съюз ще проработи – и двете зодии обичат да са около хора и двете са харизматични. Те ще бъдат опиянени от окачествяването им като могъща двойка, но в действителност те са много различни. Лъвът жадува за светлината на прожекторите и ще направи всичко, за да я получи, докато Водолеят не чувства нужда да прави нищо, за да привлече хората към тях. Той се раздава на другите и живее живот, пълен с интелектуално предизвикателство. А Лъвът обича нещата по-блестящи и повърхностни. Той ще бъде облекчен, когато Водолеят поиска развод, но ще покаже, че е разстроен. Все пак обича да е в центъра на събитията.

Риби и Овен

И двамата изглежда са пропуснали урока, че може да се възхищаваш на някого и да правиш секс с него, но не е нужно да се омъжваш за него. И двата знака са привлекателни и вдъхновяват хората, но не работят добре заедно. Сърцето на Рибите е меко и добро, а Овенът може да бъде прекалено прям. Освен това има склонност да говори, без да взема предвид чувствата на другия. Овенът би предпочел да бъде сам, отколкото да бъде с някого, който го спира да прави това, което иска, защото любимият му има нужда от него. Да, тези двамата определено ще изгорят.

Източник: mila