Знаеш ли, че формата на носа не е случайна? Какво говори формата на носа ти за теб

Знаеш ли, че формата на носа не е случайна? Какво говори формата на носа ти за теб

Коя форма е твоя нос?

Класически и тесен нос

Личността с класически и тесен нос е човек, който притежава добри организационни умения. Тези хора е добре да ги имате до себе си в моменти на криза.

Хората с този вид нос не изпадат в паника, мислят логично и задържат емоциите в себе си. В работата са много ефективни.

Широк нос

Широк нос имат хора, които притежават лидерски умения. Такъв нос разкрива силна личност, но не и по отношение на темперамента. Хората с широк нос са умерени, не вземат решения в бързина и имат способността да влияят върху другите. Те са ефективни организатори, и умеят да вдъхновяват другите за действие.

Заоблен нос

В основата е тесен, но по дължина се разширява. Такива носове има хора, които мислят бързо и действат бързо. Хората с такъв нос са много умни. Понякога могат да бъдат агресивни. Смята се, че тези хора се грижат добре за семейството си и са лоялни партньори.

Чип нос

Този повдигнат нос разкрива приветлива и оптимистична личност. Това са хора, които са заобиколени от семейството и приятелите си и се радват на това. Хората с такъв нос са ентусиазирани и обичат да експериментират. Те са отворени за сексуални приключения, Нои умеят да бъдат верни.

Закривен нос

Хората, които имат скосеност на носа надолу, обикновено имат свой начин на живот и не следват други хора. Те нямат нужда от одобрението на другите и повечето са с непокорен характер. Те не се грижат за това, което другите казват за тях и твърдо се придържат към своите убеждения. Най-щастливи са, когато реализират своите цели.

Източник: За Жената