Знаеше ли, че дължината на пръстите разкрива много неща за личността ти?

Знаете ли, че дължината на пръстите на ръцете може да разкрие много неща за вашата личност? Сравнете дължината на показалеца и безимения пръст и вижте дали характеристиките описани по-долу съвпадат.

А) Хората, на които безименният пръст е по-дълъг от показалеца, са по красиви и привлекателни на външен вид. Излъчват чар, който е неустоим за околните. Те са по-агресивни и решителни и нямат проблеми да поемат рискове. Професията им обикновено е: служител на закона, инженер, шахматист и са много добри в решаването на кръстословици. Учените са открили, че хората с по-дълъг безименен пръст печелят повече пари.

B) Хората с по-къси показалци имат голямо самочувствие, дори на моменти могат да станат арогантни. Обичат усамотението и да прекарват време сред природата. Те не са от типа хора, които ще предприемат първата стъпка, когато става въпрос за взаимоотношения, но винаги приемат и ценят вниманието, което получават от останалите.

C) Хората, на които безимения пръст и показалеца са равни, са любители на мира. Те не обичат конфликти. Те са организирани и се опитват винаги да угодят на всички. Те се характеризират с факта, че са верни в една връзка, изпълнени с нежност и грижа към своите партньори.

Източник: bgkef