Забавно! Нина Добрев и Ева Лонгория говорят на български

След края на сериала „Дневниците на вампира“ и няколко холивудски филма по-късно Нина Добрев не само не е забравила родния език, но и продължава да казва по нещо на български в своите интервюта.

Последният такъв случай е видео рубриката на Wired – Autocomplete Interview, в която актьори отговарят на въпроси, свързани с тях, които потребители търсят най-често в Google.

Нина Добрев и Ева Лонгория са интервюирани заедно с колегите си по повод филма “Dog Days”, чиято премиера беше тази неделя в Калифорния. Един от въпросите на потребители гласи „Българка ли е Нина Добрев?“, а след като потвърждава, Ева Лонгория я моли да каже нещо на български.

„Много искам да видите този филм, “Dog Days”, много ще го харесате. Това е Ева Лонгория, тя е много добра в този филм“, казва Нина в отговор, а Ева допълва с „Даа.“ Когато Нина обяснява на колежката си какво всъщност е казала, следва бурен смях от страна на Лонгория, която разбира, че е потвърдила похвалата за собственото си изпълнение.

През годините Нина Добрев говори български и в шоу предаванията на Джордж Лопез, Джеймс Кордън и редица други интервюта. Вижте сами последното такова по-долу.

 

Източник: edna