Жена унижи в социалните мрежи годеника си, след като разбра цената на годежния й пръстен

Едно от най-важните решения в живота на един мъж е да прецени колко пари да похарчи за годежен пръстен. Някои хора стигат до крайности, като смятат, че не трябва цената му да пада под месечната му заплата.

Но една жена е сметнала, че годеникът й не е похарчил желаната сума за красивия й годежен пръстен.

И сподели това пред всички в социалните мрежи.

“ДП ми предложи с пръстен, който сам избра. Той е от бяло злато и с диамант, Бях толкова щастлива и развълнувана да приема предложението му, но се разочаровах веднага щом видях пръстена. Първото, което ми дойде наум, когато го зърнах бе, че… е прекалено малък. Няма нищо лошо в самия модел или диаманта, който аз исках, но не ми хареса като цяло – цветът на златото, малкия камък.

Заплатата на годеника ми е близо 6-цифрена сума и обикновено е много щедър. Видях колко е преброил за пръстена – 1674 $, което е твърде малко за толкова важен аксесоар. Той ще бъде наистина разочарован да разбере, че за разлика от неговите очи, в моите това е доста разочароващо. Някой в работата му е направил коментар, че ако се направя на интересна за размера на пръстена, значи не съм неговия човек.

Би било идеално, ако излезем двамата и изберем заедно пръстена, за да бъде специален. Това е нещо, което ще нося всеки ден и е толкова важен аксесоар, че ми се иска истински да го обичам. А аз просто не го. Някой бил ли е в тази ситуация? Какво бихте направили?”

След публикацията на разочарована годеница последваха редица негативни и гневни коментари.

“Моят пръстен струва 25$. Любовта ни струва повече от него”, споделя щастливо сгодена дама.

Много жени я обвиниха и в златотърсачество.

“Ти шегуваш ли се? Това е скъпо! Не само, но и е много красив. Надявам се, че я е зарязал. Даже не искам да дочета цялата публикация”, пише друга ядосана потребителка на мрежата.

Не след дълго, публикацията е изтрита от Facebook.

Източник: За Жената