Ето кои са 7-те части на тялото, които издават възрастта ви!

Всяка дама иска да има перфектна визия и всячески се стреми да скрие възрастта си. За жалост има някои части на телата ни, които изискват повечко грижи, за да не издават годините, информира zdrave.to .

Уши и нос. Те са първите издайници на възрастта, тъй като се удължават с възрастта заради хрущялната си структура. Меката част на ухото увисва, след това и края на носа.

Лакти и колене. Кожните гънки по тези места са много неприятни и е препоръчително непрекъснато да се овлажняват и да се натъркват със скраб поне веднъж седмично.

Шията. Задължително се грижете за нея така, както се грижите за кожата на лицето си ежедневно.

Деколте. Не оставяйте нехидратирана кожата на гърдите и деколтето, тъй като бръчиците ще издадат възрастта ви. Пийте повече вода, мажете се с богати кремове и не стойте на слънце.

Коса. Боядисвайте редовно косата си и я подхранвайте редовно с качествени родукти. Не използвайте неподходящи шампоани и балсами.

Зъби. С напредване на възрастта се наблюдава и пожълтяване на зъбите. Ходете по- често на стоматолог и следете здравето и белотата на зъбите си.

Ръце. Редовно подхранвайте кожата на ръцете си с подходящ крем. Въздействието на климатичните условия и препаратите, които се използват в домакинството увреждат кожата.

Източник: Prochetime.com