Ето Какво Трябва Да Притежавате, Ако Обичате Да Пиете Редовно Бира!

Почитателите на бирата обичат такива бирени подаръци

В летните жеги най-желана е студената бира. Каквото и да говорят защитниците на здравословния живот, няма как да се кара само на вода. Друго си е една студена бира, а ако може и да е в специална чаша, съвсем уникално преживяване ще стане.

Всеки може да си направи един подарък, който ще използва в жегите. Дали ще си на терасата, в беседката или на плажа под чадъра, студената бира все е актуална.  Shturo ще съдейства за върховното ви изживяване, предоставяйки ви възможността да притежавате уникланта Чаша – Бутилка Бира.

Чашата е изключително ефектна. След като се напълни с бира, ясно се вижда очертанието на обърната бирена бутилка. Знаете колко е неприятно, когато току-що напълнената чаша с бира се изпоти толкова много, че като я вдигнете започва да капе. Тази чаша, обаче, е засрахована от подобен инцидент. Тя е с двойна стена и предотвратява потенето.

Този уникален подарък за бираджия, който е задължително да си направите това лято, ще пази по-дълго ниската температура на напитката и няма да се изпотява като всички други.