Естественият сок, с който може да пречистите кръвта си само за няколко минути

Дайте сила на имунната система и пречистете кръвта с този сок само за 2 минути

Естественият сок, който ние ви предлагаме да си направите днес е бил използвана през годините като фантастичен начин за стимулиране на имунната система, осигуряване на енергия и подобряване на кръвта. Независимо от това, неговата популярност не намалява, тъй като този сок се използва и от хора, които имат тежки заболявания, като рак и множествена склероза.

Най-добрата част от всичко това е, че е изключително лесно да се подготви тази напитка – ще ви трябват не повече от две-три минути. И все пак, трябва да бъдете подготвени, че вкусът му не е от най-приятните неща, които сте опитали, но ако се разгледат забележителните последици от консумацията му, определено си заслужава да направите компромис заради не особено приятното усещане, докато до пиете.

Следователно, ако сте постоянно уморени, депресирани или имате нужда от повече енергия, този сок несъмнено ще ви бъде за вас чудотворен еликсир!

Необходими съставки:

1 кг цвекло

½ кг мед /може и повече, ако чувствате, че не ви е сладко/

3-4 портокала

½ кг моркови

3-4 ябълки

2 лимона

Начин на приготвяне:

Измийте всички съставки добре и ги смесете в блендер. Трябва да се получи червеникава смес, която след като стане готова е добре да преместите в бутилка или буркан и да я съхранявате в хладилник.

Използвайте:

Консумирайте по половин чаша от този чудотворен натурален сок на празен стомах всяка сутрин. За по-добро действие може да изпивате и по една чаша на обед.

Източник: lekuva