Едни от най-красивите места в България, които всеки Българин трябва да посети (ВИДЕО)

Кои са най-ярките, запомнящи се и пълни с уникални природни, културни и исторически забележителности в България? Разбира се, че са прекалено много и разбира се, че напук на заглавието на тази статия те са повече от 10.

Но точно защото в страната ни има такова разнообразие от ценни древни останки и руини, толкова много впечатляващи природни феномени и невероятни места за разглеждане и посещение, всеки един от нас може да си направи своя собствена класация с топ 10 от най-уникалните места у нас. В следващото видео виждаме една такава универсална класация с 10 приказни туристически дестинации в България.

Гледаме ги и не можем да повярваме, че в света има страни като Дубай, Италия и Прага, например, които са поне 10 пъти по-желани за посещение, отколкото България. Лош пиар или слаба реклама? Дали? Малко средства или неук западен турист, който предпочита лъскавото пред интересното? Нямаме представа! А може би далеч по добре е да някои туристи да си седят настрана от нас, може би, точно това е и божията мисия, отредена за България, да седи леко извън събитията в света, за да оцелее…Кой знае? Знаем само, че това видео за пореден път ще ви накара да се гордеете, че сте родени именно тук!

Източник: opoznaybulgaria