Един рогоносец отмъстил на жена си по много подъл начин! Ето как!

Не един мъж е засичал в изневяра жена си, но не всеки е имал толкова фантазия при прилагане на отмъщението си, както този, за който ни разказаха от zajenata.bg.

След като разбрал, че жена му му изневерява с шефа си в един хотел, мъжът оставил уникално съобщение. В него измамения съпруг изключително цветисто описва задоволството си от стаята, хотела и услугата, която двамата любовници използвали. Всичко описал в книгата за похвали и оплаквания.

Петзвездния хотел и персонала му били похвалени от рогоносеца в живописно излияния в книгата за похвали и оплаквания, въпреки че никога не е отсядал там. И как да не го похвали, след като съпругата му редовно отсядала там с шефа си, за да се отдават на взаимни ласки. В похвалата се стига до подробни писания. Наранения съпруг пише, че на съпругата му и нейния шеф явно стаята се е харесала много, след като са останали в нея през целия си престой.

Вероятно повечето хора знаят, че данните за регистрация и услугите, които ползват гостите на хотела се пазят с години. Знае се дори какво са консумирали. Така че в един момент, когато се стигне до развод, няма как да съдията да не вземе предвид прелюбодеянието. Идеята на този съпруг е била оригинална.

Интересно е какво ли ще измисли, за да накара съпругата си да се дискредитира и да се стигне до развод с неизгодни клаузи за невярната съпруга? Едва ли ще разберем какво точно ще се случи! Но не забравяйте за този инцидент и мислете какво и къде го правите!

Източник: Prochetime.com