Добави към водата си само 3 капки масло от риган и вижте какво ще се случи с белите ти дробове!

Пневмонията е белодробна инфекция, обикновено причинена от бактерии, вируси или гъбички.

3 милиона души развиват пневмония всяка година; повече от половин милион от тези хора са приети в болница за лечение и около 5% умират от пневмония. Пневмония е 6-та водеща причина за смърт в световен мащаб.

Причината за пневмония обикновено е бактерия Streptococcus pneumoniae, инфекцията се разпространява в кръвта в 20% – 30% от случаите (известен като сепсис), а след това 20% – 30% от тези пациенти умират.

Антибиотици като лечение

Антибиотиците за лечение включват пеницилин, амоксицилин и клавуланова киселина (Augmentin) и макролидни антибиотици, включително еритромицин, азитромицин и кларитромицин.

Орегановото масло от векове се използва в Далечния изток и Близкия изток, където се лекуват респираторни инфекции, хронични възпаления, инфекции на пикочните пътища, дизентерия и жълтеница. То също така е отличен защитен механизъм, когато почувствате студ и при болки в гърлото.

Всичко, което трябва да направите, е да консумирате 3 капки ореганово масло веднъж на ден (можете да го смесвате в чаша портокалов сок или вода).

Резултатите ще бъдат забележими след няколко часа. Приемайте веднъж дневно в продължение на 5 дни или докато симптомите изчезнат.

Содата за печене е вътрешно средство, което неутрализира киселините, разгражда протеините, поддържа баланса на рН в кръвта.

Поддържайки на тялото нашето тяло рН между 7,3 и 7,4 означава, че тялото ви е свободно от заболяване.

За да се справите с респираторна инфекция, хрема и болки в гърлото, трябва да изпиете тази невероятна алкализираща смес от натриев бикарбонат и калиев бикарбонат.

Тя ще пребори пневмония, астма, синузит.

Направете гаргара с вода и две капки течен натриев бикарбонат, 2 или 3 пъти на ден.

Содата за печене е неутрализатор на киселините и ако се разтвори в хладка баня, може да се използва за успокояване на дискомфорта от слънчево изгаряне и сърбеж на отровен бръшлян.

Можете също така да направите паста с хладка вода и да я използвате, за да облекчите болката от ужилването на пчелите, просто я нанесете директно върху кожата.

Смесете една и половина чаена лъжичка сода за хляб с 4 унции (120 мл) вода и я използвайте като антиацид.

Източник: kakvo