Денят на раждане разкрива характера ти, разбери неочаквани неща за себе си!

Астролозите са сигурни, че не само датата и месецът на раждане, но и денят от седмицата, могат да разкрият много неща за всеки човек. Всеки ден от седмицата засяга определена планета и чертае съдбата ви.

Просто погледнете в календара в кой ден от седмицата сте родени и го намерете в следващите редове, за да разберете какво ви е предначертано в този живот.

Понеделник

Хората, родени в първия ден от седмицата, са под егидата на Луната и обикновено са меки и чувствителни. Те винаги са готови да помогнат на другите и винаги намират място в сърцето си за всеки. Настроението и здравето им е възможно да влияе на атмосферата около тях. Важно е да живеят в собствен дом, в който биха инвестирали цялата си енергия и средства. Все пак те обичат да пътуват, но едва ли някога ще се влюбят. За тях в половинката най-важни са сигурността и комфорта.

Вторник

Тези хора, родени през втория ден от седмицата, са под влиянието на Марс (независимо от пола). Това им дава следните черти – кураж, смелост, целенасоченост и логика. Тези хора рядко могат да се уплашат от нещо. Резултатът за тях е много по-важен от средствата, които ще вложат и прежалят, за да стигнат до него. Често тези хора първо говорят, а после мислят. Те са максималисти и за тях важи мотото ‘Вземи от живота всичко”. До тях трябва да има човек, който е спокоен, справедлив и ги цени.

Сряда

Тези хора са под закрилата на Меркурий и често сърцето им младее, дори когато вече са доста по-възрастни. Те обичат да имат движения е промени в живота си. В живота им има лекота и спонтанност. За тях е трудно да взимат сложни решения и да се изправят пред важни избори. Чувстват се истински щастливи от пътувания, нови знания, промени в стила и запознанства с нови хора.

Четвъртък

Хората, родени през този ден от седмицата, са под влиянието на Юпитер. За тях най-важно е образованието и социалните дейности.Те обичат да създават добро впечатление у околните, държат на репутацията си. Харесва им да имат влияние върху хората. Те са любители на философията, привлечени са от живота на други народи, чужди езици и пътувания. Понякога си поставят глобални цели, заради които са способни да се лишат от много удоволствия.

Петък

Тези хора са под патронажа на Венера, която независимо от пола, носи мекота и нежност чувствителност, уязвимост и саможертва. Те обичат да угаждат на другите. Обичат да се грижат за външния си вид, без значение колко би им струвало това. Обикновено те избират професии, свързани с изкуството или с това да помагат на другите. Тези хора могат да са много противоречиви – общителни, но и дръпнати; отстъпчиви, но и инати.

Събота

Родените през този ден са под влиянието на Сатурн и имат независим и силен характер. Те не обичат да се оплакват и да показват чувствата си. Обикновено са работохолици и могат да работят без почивка, особено, ако преследват някаква важна цел. Трудни са за манипулиране, знаят как да живеят и да изпъкнат сред тълпата. Те могат и да се влюбват много дълбоко. Най-близките им знаят, че въпреки привидния студ, те имат деликатна душа.

Неделя

Хората, родени в неделя, са под влиянието на Слънцето. Те обикновено са големи ентусиасти и оптимисти. С тях винаги е лесно и приятно. Тези хора знаят как да излязат дори от най-напрегнатата ситуация. В къщата им често има гости, защото те обичат да обръщат внимание на всички. Много са упорити в постигането на целите си и винаги имат собствено мнение. Обмислят внимателно стъпките си към целта. Те винаги са насреща и не очакват нищо в замяна.

Източник: jenata.blitz.bg