Двудневна диета, петък я започвате, а в понеделник сутринта получавате комплименти

Бързо и лесно, без глад и мъка, и то самоз а 2 дни- възможно ли е? Ами, да и сега ще ви кажем точно как, а в понеделник вие ще ни благодарите!

Докато някой избира диета за седмица или две, месец или дори повече, вече можете да се отървете от няколко килограма в продължение на два уикенда. Само си представете: в петък напускате офиса както обикновено, а в понеделник сутринта получавате много комплименти. И всички промени се случват в събота и неделя. Отслабването за два дни е реалност .

Гледайки напред, веднага казваме, че няма да ви тормозим, подлагаме на глад, само на вода или някакви други радикални мерки. Просто трябва да изберете правилните продукти и да ги ядете умерено. Имаме лесно меню за вас. Нищо специално за готвене. И така, как да отслабнете за два дни?

Закуска : сандвич от ръжен хляб и парче сирене или кашкавал, 200 г извара.
Обяд : зеленчукова салата от краставица , домати и зеленчуци по ваш избор, 200 г консервирана царевица.
Вечеря : 200 мл кисело мляко, 100 г риба на скара или печена на фурна

Закуска : зелен чай без подсладители, 2 бисквити.
Вечеря : 2-3 варени картофа, салата от прясно зеле или консервирана царевица
Вечеря : 100 г пилешки гърди , варено яйце, 200 мл кисело мляко, домат.

Съгласете се, че диетата през уикенда не е твърде сложна. Но доста ефективна. Е, кой би отказал минус 1,5 кг на кантара само за един ден. Като цяло ще загубите до 3 кг без да сте гладни

Също така постоянно се оплаквате, че уикендът лети невероятно бързо ? Този път за вас този изход ще бъде дори приятен, защото заедно с уикенда ще изчезне допълнителното тегло. За да отслабнете още повече, към правилната диета добавете и упражнения.

Разкажете на приятелите си в петък и споделете резултатите от диетата си в понеделник.

Източник: За Жената