Дамите полудяха по рецептата ми от мед и сода бикарбонат

Бавно приближава времето, когато всяка жена започва да получава пристъпи на паника – идва лято, а на бедрата и седалището чудесно се виждат последствията от насладата от зимната храна и физическа активност, под формата на целулит. Ако и вие сте открили това описание, тогава не сте единствените. Знаете ли, че 80% от жените имат проблем с целулита, включително и известните звезди?

Въпреки че на пазара има безброй продукти за борба с целулита , според дерматолози, има едно естествено лекарство, което е по-ефективно от всичко, което можете да си купите. Става дума за смес от две съставки, които всички имаме в нашия дом – сода за хляб и мед !

Просто смесете една супена лъжица сода за хляб с една супена лъжица мед, добавете малко вода и ги поставете на огъня. След като заври, варете сместа 2 до 3 минути, така че оставете за кратко да се охлади (не напълно) и докато е още топла, масажирайте с нея онази част от тялото, където имате целулит. Масажирайте около 3 минути, след това измийте с топла вода. В проблемните части нанесете чист мед, така масажирайте още 4 до 7 минути.

Според експерти, както и жените, които вече са опитвали тази рецепта, това е най-добрият начин да се отървете от целулита и дупките на кожата, което прави тя да изглежда тромава. Масажът с мед ще подобри кръвообращението, ще намали целулита, без да въвеждате химикали и токсини в тялото.

Съвет: Не бива да прекалявате с употребата на тази смес, особено със силното натискане по време на масажа, тъй като можете да си спукате капилярите.

Източник: За Жената