Вижте какви желания се сбъдват на всяка зодия..

Ако вашият зодиакален знак е:

– Овен, Лъв или Стрелец – вашият главен помощник е огънят. Изберете си време привечер, когато никой няма да ви пречи.

Запалете свещичка. Загадайте си желание, гледайки огъня на свещта. Запишете си го на лист хартия. Ако искате да се избавите от нещо, изгорете записаното веднага. Ако искате нещо да получите, тогава на светлината на свещ по-често четете каквото сте написали. Когато желанието ви се изпълни, благодарейки на Висшите сили, може да изгорите този лист.

– Рак, Скорпион или Риби – вашият главен помощник е водата. На брега на някакъв водоем, гледайки водата си загадавате желанието. Записвате го на лист, правите от него корабче и го пускате да плува. Най-добре е, ако имате възможност, в този момент да сте на лодка или на мостик.

– Телец, Дева или Козирог – вашите основни помощници са парите и храната! Пожелавайте си по едно желание и носете в портмонето си заветната монета до тогава, докато желанието ви не се изпълни. Пари назаем не трябва да давате на никого! При пожелаването може да ядете грозде или някакво сладко.

– Близнаци, Везни или Водолей – ваши главни помощници са весела компания и … облаците. Поканете колкото се може повече приятели на купон и по време на веселбата си загадайте желанието, а може и повече – няколко наведнъж. Може също да си пожелавате по време на разходка, гледайки облаците.

Не забравяйте, че желанията, които искате да се изпълнят, трябва да ги желаете от цялото си сърце, да ви изгарят отвътре, да не ви оставят на мира и тогава… непременно ще се сбъднат! Желаем ви късмет, нека вашите сбъднати желания облекчат и украсят живота ви!

Източник: За Жената