Важно ли е да носим гривна от червен конец?

Добре ли е да носим гривна от червен конец

Дали носенето на червена гривна е мит? Или пък има достатъчно причини, които подтикват хората от цял свят, принадлежащи към различни сфери на живота, да украсят с тази червена гривна на китките си.

Повечето хора на запад разбраха за червената гривна, когато за пръв път я видяха на китката на Мадона. Знаменитости или влиятелни хора имат способността да влияят на хората до такава степен, че ние сме склонни да ги имитираме без да се замислим! Излишно е да казвам, че хората започнаха да носят тази гривна, имитирайки Мадона, и по този начин носенето на червената гривна стана модна тенденция.

Въпреки това, малко хора осъзнават, че носенето на такава гривна, всъщност има изключително положителен ефект върху ума и тялото на човека. В много от източните религии се смята, че червената гривна има магически сили и така човекът, който я носи, ще види живота си да се променя към по-добро. Ето защо в много източни страни червената гривна се носи от хората, за да намерят своята сродна душа, да станат успешни в своята кариера, да подобрят взаимоотношенията си и да се защитят срещу всички неблагоприятни неща в живота.

Китайските традиции поддържат червения конец като „конец на съдбата“, който макар и невидим за невъоръжено око, има потенциала да свърже две личности с върховната сила на любовта и взаимното доверие.

Превесът на китайското убеждение за червената гривна не ограничава идеята за посрещане на предопределените един за друг хора като любовници или съпрузи. Идеята подкрепя факта, че индивидите са тези хора, които могат да бъдат родители, братя и сестри, приятели или просто познати от които ние ще учим нещо.

В този ред на мисли, можете да се сдобиете с чудесна гривна от червен конец със златна фигурка – бебешко краче – от PalladiumBG.com. Те предлагат и възможност за гравиране на име върху фигурката. Сами ще изберете къде да е разположена гравюрата.