Важно! Вижте как да предпазим дома си от влиянието на злите сили

Моят дом е моята крепост! – гласи английска поговорка. Но въпреки това има доста хора, които са изпитали известно неприятно чувство, умора или слабост в своя дом. Най-интересното е, че тези симптоми изчезват, когато човек напусне дома. В такъв случай можем да заключим, че в него има лоша енергия.

Как да предпазим дома си от влиянието на тъмните сили? За начало, закачете от вътрешната страна на вратата снопче пелин или чесън. За да имате късмет, на същото място добре би било да поставите подкова или метла сувенир с дръжката нагоре. На прага под изтривалката поставете малки ножици с острие, насочено към вратата.

Много е важно в дома да има икони, защото те неутрализират лошата енергия. Често палете свещи и тамян. Поне веднъж месечно третирайте своя дом по следния начин:

Изчистете всички помещения в дома. Когато влезете в стаята, направете кръст във въздуха със запалена църковна свещ, напръскайте три пъти със светена вода и кажете следната молитва: Отче наш, който си на небето, изгони всички тъмни сили от дома ми!

Опитайте се да не каните негативни, завистливи и ревниви хора. Особено важно е да не позволявате да влизат в спалнята и детската стая. В дома трябва да има една стая, в която да не стъпва чужд крак – това е центъра на положителната енергия.

Не съхранявайте сухи цветя или миди – те са натюрморт и носят лоша енергия. Не украсявайте стените с маски, страховити снимки на чудовища, дяволи и други подобни – те излъчват лоша енергия.

Вашата енергия може да бъде отнета и от починали роднини или приятели, ако снимката им е поставена на видно място. Съхранявайте снимката на личността година след смъртта, а след това я приберете в семейния албум.

Източник: otbaba