12 Професионални Тайни За Страхотни Снимки На Смартфона ВиНови съвети и трикове за всеки повод се появяват в мрежата всеки ден, а някои от тях са толкова прости, че се чудим как не сме ги измислили сами.

Колегите в “Bright Side” събра няколко тайни от професионалистите за това как да правите изключителни снимки само с вашия смартфон.

1.Слушалка като освобождаване на затвора

Какво да направите: Свържете устройството си с вашия смартфон, отворете приложението на камерата и натиснете бутона “+”, за да направите снимка.

2.Селфи свободни ръце

Трудно е да си направите селфи с много хора наведнъж: някой винаги е извън рамката или ръката ви покрива снимката. За да разрешите този проблем, направете проста подложка.

Какво да направите: Вземете пластмасова карта, от която не се нуждаете, и я огънете два пъти, за да можете да поставите телефона си в процепите. Използвайте слушалката или таймера, за да направите снимка.

3.Панорамни копия

Използвайте функцията за панорама, за да направите копия с една снимка без редактиране на снимки.

Какво да направите: Изберете панорамния режим, поставете човека на място и започнете да премествате телефона във всяка посока. Веднага щом човекът излезе от рамката, спрете или забавете. Докато правите това, моделът ви трябва да се придвижи зад гърба ви и да застане в следващия кадър.