11 Скрити Детайли, Които Никога Не Сме Забелязвали в “Приятели”Въпреки че последният епизод от “Приятели” е излъчен преди 13 години, някои от нас никога не се отегчават да гледат любимите ни телевизионни сериали отново и отново. И все пак, дори най-големият фен може би е пропуснал няколко малки подробности около сериала.

Проведохме собствено “изследване” и открихме, че поне 11 детайли са останали незабелязани. И вие ли сте ги изпуснали?

11. Известният диван винаги е бил “не зает” по някаква причина.

Чудили ли сте се защо любимото място на бандата – легендарният оранжев диван – винаги е бил на разположение за тях? Погледнете отблизо и ще забележите, че е запазен! Можете да видите знака в няколко ранни епизода. Знакът липсва в някои епизоди, но няма нужда да се поставя “Запазено” за редовни, нали?

10. Моника представи Рейчъл на Чандлър в пилотния епизод, сякаш никога не са се срещали.

В пилотния епизод, след като напуска Бари на олтара, Рейчъл идва в кафенето, където Моника я запознава с Джоуи, Фийби и Чандлър. Но няколко епизода по-късно в “The One With the Flashback”, ще разберем, че Рейчъл и Чандлър се познават от вечерята на колежа и Деня на благодарността в Геллер.

9. Магически кухненски прозорец.

Всички виждаха прозорец в апартамента на Моника, но малцина от нас забелязаха, че сцената извън този магически кухненски прозорец непрекъснато се променя. Тухлена стена, близка сграда … Имаше нещо наистина странно, което се случваше с този прозорец.