11 Подробности, Които Може Да Сте Пропуснали В Премиерата На Сезон 7 На “Игра На Тронове”


Новият сезон на “Игра на тронове” най-накрая е тук, пълен с много действия из цял Вестерос. Видяхме как някои герои се срещат за пръв път, а много намериха преждевременната си гибел.

Ето поглед над няколко детайла с препратки към книгите, които  може да не сте забелязали при първото гледане.

1.Парале между Аря и Санса

Епизодът започна с пиршество, където Аря  носеше маската на Валдер Фрей, която беше поканила всички важни Фрейъс и ги отрови с вино. След като свърши работата,  докато се отдалечаваше, тя имаше 1исто лице и накрая на лицето й се появи усмивка. Това ни напомни за Санса, тъй като тя направи същото, когато хрътките на Рамзи започнаха да го ядат. Тя започна да се отдалечава със същото лице и в последния момент на лицето й се появи усмивка.

Двете сестри Старк убиха хора, които причиниха големи щети на дома им, а реакциите им, след като си отмъстиха, бяха съвсем същите.

Advertisement

2.В интрото е включена Цитаделата

В интрото вече е включена Цитаделата, където се обучават бъдещите майстери. И след като Самюел Тарли е вече там, за да заслужи майстерската верига, ще имаме възможността да видим повече кадри от нея.

3.Белите бродници и бурята

Както Джон Сноу казва в шести сезон, Нощният крал води бурята със себе си. Точните му думи са “Истинският враг няма да изчака бурята да отмине. Той води бурята със себе си.”

В този епизод видяхме Нощния крал и армията му, които се движеха, и преди да ги видим, видяхме буря, която се движеше с тях. Джон Сноу не просто говореше за това метафорично, той буквално го означаваше.