Това е най-вкусната бохчата от шеф Манчев!

Приготвя се бързо и лесно и ще се превърне в любимото ястие на цялото ви семейство, по специална рецепта на водещия от „Черешката на тортата“ шеф Иван Манчев

Ако се чудите как да се приготвите за вечеря, което да стане бързо, хем да е вкусно, то в такъв случай направете тази  бохчата  по рецептата на шефа Иван Манчев.

За приготвянето на тази невероятна бохчата, която ще се превърне в любимото ви ястие, са необходими следните продукти:
200 гр. гъби
200 гр. бекон
кисели кратучички на вкус

½ ч.ч. бяло вино
200 гр. заквасена сметана
500 гр. пилешко филе
1 хляб (ненарязан)
кашкавал

Снимка: cookingtwentyfourseven.blogspot.bg
След като вече сте си набавили продуктите за невероятната бохчата, е време да се захващаме с приготвянето й.
Нарежете пилешкото филе на парчета и го запържете в малко мазнина, добавете и нарязаните гъби. След като се позапържат и гъбите, добавете виното и оставете да изври. Когато виното вече е извряло се добавят киселите краставички и заквасената сметана и ястието се оставя на котлона да се посгъсти.

След като вече сте приготвили пълнежа за тази чудесна бохчата, вземете хляба, изрежете капачето му и го издълбайте. Напълнете с приготвената смес и настържете обилно с кашкавал. Запечете във фурната. Когато вкусната бохчата е полуготола, намажете капака на хляба със зехтин, настържете го с босилек и го поставете отгоре. Върнете вкусната бохчата в продължение на 2-3 минути във фурната, за да стане хрупкаво капаче на хляба.

Добър апетит!

Източник:  по-красиви