Тази обява за лаптоп направо кърти! Посмейте се от сърце!

Когато си бог с думичките и можеш с тях да сътвориш истински шедьовър в сайта за обяви, нищо няма да те спре да продадеш и най-скапаната вещ. Така е направил и един младеж от Русе. Определено има талант, споделя webnovinar.com. Убедете се сами.

Ето какво пише младежът:

„Продавам скандално пъргав макар и спрял да бъде последен шамар на технологиите Macbook Pro модел 2009. Дисплеят му е 15″ което е приятен комплимент при създаване на документи, фейсбучене и гледане филми. Ползван е само за фотошоп и създаване на картинки с котки и за целта има 6 GB RAM . В технологично отношение продължава да бъде същият онзи неопитомен звяр на който грубата мощт извира директно от недрата на производителя на платките. Мисля всеки знае защо Apple няма бутон за рестарт на машините си – защото нямат нужда от него.

Производителността му допълнително се покачи след като замених вехтият HDD със супер чевръст Kingston 256 GB SSD . Загубил някогашният си полиран блясък визуално има леки забележки със средно груб тон, чукнат е тук-таме, със сигурност не е удачен за изложения и пошла показност по скъпи заведения с изкуствени хора, заради леко вдлъбнатият си ръб.

Ще го кажа така – виждал съм и по-запазени лаптопи. Батерията трябва да е някъде след средата и преди края на своя жизнен цикъл, което е не толкова тъжно защото продължава да държи малко над 2 часа при гледане на филм, напълно достатъчно да го изгледаш до края. Освен ако не гледаш властелина на пръстените трилогията. Wi-Fi сигнала е постоянен като гравитацията и силен като дясното кроше на Пулев.