Какво видя първо на снимката? Теста, който разкрива всичко за връзките ти..

Никога няма да можете да намерите нещо, докато не знаете точно какво търсите.

Тестовете за личността са лесен и бърз начин да откриете скритите истини за себе си. Едно от най-предизвикателните неща за хората е да разберат какво е най-важно за тях и какво те тайно искат да изживеят в отношенията си.

 Разбира се, всички ние искаме основните неща – като „щастливи“ и „сигурни“ в една връзка, но може би не винаги знаем как изглежда това.

Различно е за всички. Освен всичко това, нямаме представа какво означават тези неща за нас или за нас.

Има многобройни ресурси, които да ви помогнат да откриете какво искате най-много от вашите романтични ангажименти, като терапевти, които ще работят с вас, книги, приложения и дори телевизионни предавания, посветени на подпомагането на тези, които имат въпроси, свързани с взаимоотношенията.

Но цялата тази информация понякога може да ви дойде много. Така че, ако предпочитате по-лесен маршрут, ние имаме друго решение за вас.

Погледнете изображението по-долу и без да се колебаете, какво виждате първо?

Сега, превъртете надолу и разкрийте какво казва този тест за личността ви и за това, което е най-важно за вас в любовта и взаимоотношенията.

Ако сте видели …

1. Лицето на човека.

Ако първото нещо, което забелязахте, е лицето на човека, вие сте един от тези хора, които винаги виждат голямата картина. Обичате да планирате всеки детайл от живота си – от момента, в който се събудите, до момента, в който заспите. Чувството ви за контрол ви кара да се чувствате комфортно и сигурно.

Това, което най-много искаш от връзката е стабилност и контрол.

Чувствате се, че сте на върха на света, когато ръководите другите и поемате отговорността за собствения си живот. Нуждаете се от силен и доминиращ партньор, който е готов да ви позволи да поемете юздите. Това също показва, че ви има доверие, което също е важен фактор за вас.

2. Овцете.

Ако първото нещо, което забелязахте, е овцете, вие сте чувствителни и романтични. Имаш огромно сърце, изпълнено с любов, която да дадеш, но ти се страхуваш. Отхвърлянето и притеснението да бъдете разочаровани е в мислите ви. Не искаш да бъде така, но сърцето ти те контролира.

Онова, което тайно желаете от една връзка е да са влюбени във вас.

За да бъда честен, вие искате да се чувствате ценени и обожавани всеки момент от деня. Вие сте от типа, който иска цветя и шоколадови бонбони, с розови листенца по пътя ви, поставени от партньор, който ви изнася серенада с песен. И освен това, вие искате някой, който не се опитва да бъде хубав от време на време, вие искате някой, който има романтика в кръвта си.

3. Момчето на дървото.

Ако първото нещо, което забелязахте е момчето на дървото, вие сте оптимист, но и реалист. Вие обичате да се наслаждавате на аспектите на романтиката, че вие ​​двамата ще бъдете заедно завинаги, но знайте, че по всяка вероятност това може да не се случи. Вие все още имате твърда вяра в любовта. Единствената разлика между миналото и настоящето ви е, че няма да се влюбите толкова бързо, колкото, когато за пръв път започнахте това приключение.

Това, което желаете най-много от една връзка е отворената комуникация и доверието.

Вие не сте от типа, който се нуждае от цветя или жестове. Всичко, от което се нуждаете, е някой, който разбира, че една връзка изисква равно време и усилия и от двете страни. Искате партньор, който може да комуникира открито, без да прави нещата лични и който е готов да слуша, когато им е нужно. Един сигурен начин за спечелване на сърцето ви е – вашият ум е това, което трябва да бъде съблазнено.

4. Колибите.

Ако първото нещо, което забелязахте, бяха колибите, ти си човекът, който се страхува от истинска връзка. Вие се наслаждавате на перспективата да имате партньор, но споделянето на живота и отварянето пред някого не е нещо, с което се чувствате добре. Известно ви е, че прекратявате връзките рязко, когато нещата станат твърде сериозни и сте избягали от потенциалната любов повече от веднъж. Искаш истинска връзка един ден, но може би не днес.

Това, което най-много желаете е приятелството и физическата близост без етикети.

Това има много имена, но в края на деня всичко, което искате е приятел, с когото можете да бъдете интимни. Може да не разполагате с ясни линии, определящи какво е вашето „отношение“, но докато двете страни са склонни да предприемат нещата бавно все пак на вас ви харесва.

Хареса ли ви нашия тест за личността? Споделете в коментарите какво видяхте първо!

Източник: За Жената