Ето така се продава Форд Таурус! Обявата направо цепи мрака!

Все по-често изобретателни хора вкарват в действие нестандартни начини да рекламират стоката си, която е предназначена за продажба. Развинтеното им въображение се развихря главно, когато става дума за любимия им автомобил и често обикновената кола се представя като член на семейството, пише auto.offnews.bg.

Така е постъпил и един пловдивчанин, който е решил да се раздели с една истинска класика – Ford Taunus от 1974 година. Автомобилът носи по себе си белезите на времето, но собственикът му смята, че това е много повече от обикновен стар американски автомобил. Убедете се сами, публикуваме обявата без редакторска намеса:

Автомобилът е по-добър от 50 нюанса сиво,при вида на колата жените сами се връзват за теглича и оставят да правите с тях каквото си пожелаете.

Няма гнило и ръжди,защото е покрит с Уран от планетата Криптон,лично предоставен от един приятел.
Форда има 98 % шанс да е следващият Батмобил,но това зависи само и единствено от следващия собственик.
Ако сайта беше международен може би и следващата в гаража на Железният Човек.
Таунуса е рекордьор на Гинес,лично той ми даде удостоверението и искаше да го повозя,но закъснявах за ride and roll в Банкя и оставихме за другия рекорд.

От Akrapovic отказаха изпускателна система по поръчка,тази „бива“ .
Фордето е по-мощно от Фиат 500 и е наказвало паркирани Супри,Gtr-и и Мазератита..
Даже има слух,че е по-надежден от Mercedes Benz SLR McLaren.
Седалките са тапицирани от майстор шивач взел кетап при Долче и Габана,а кожата е лично дарена от Равногорски,среден на ръст,3 поколение потентен глиган с отлична стойка и сервизна книжка,на който последните 3 яденета са трюфели от най-западната част на Великобритания,броени часове преди brexit.
Окачването е съвместна работа на НАСА и БАН произведени са само 2 броя,моя и на кораба на Брус Уилис във филма „Армагедон“,ама като се сетя,тоя пич не се върна..лошо.

Последно за гумите да кажа и край.4 чисто нови гуми от 1565 малки плюшени котета закупени от Джъмбо в Белград от един приятел футболист.

Ако имате въпроси не звънете на Искра Фидосова или Меркел,а на мен.
Таунуса е единствената кола в България,която може да ви осигури безопастна панорамна обиколка на ИДИЛ за хората от НАТО на лично.Свещите са с искра наречена „Огънят на Прометей“ а ангренажът е клин на Лили Иванова от ученическите и години.
В състезание на пистата Нюрбургринг, колата завърши на,да кажем че завърши.Съединителя е от валерианска стомана,дал съм мостра в „Игра на Тронове“ .Единствено приемам 3 вида бартер:
1.Еднорог
2.Пакарда на Георги Димитров
3.Бялото Венто от 1 част на „Бързи и Яростни“